Mick Jagger mora na operacijo srca

Iz legendarne zasedbe The Rolling Stones so nedavno sporočili, da morajo zaradi zdravstvenih težav pevca Micka Jeggerja žal prestavili severnoameriško turnejo ‘No Filter‘, ki bi se morala 20. aprila začeti v Miamiju.

V petek bo Jagger imel operacijo srca

Skupina The Rolling Stones najprej ni komentirala zdravstvenega stanja svojega pevca, zdaj pa so le potrdili, da bo Mick Jagger imel kmalu operacijo na srcu, kjer mu bodo zamenjali srčni ventil.

V Drudge Report poročajo, da bo Jagger imel operacijo v New Yorku in sicer v petek, 5. aprila. Ob tem pa je (bas) kitarist Ronnie Wood dejal: ‘Pogrešali te bomo v naslednjih tednih, a se veselimo, da te bomo kmalu spet videli. Za Micka – hvala za vse podporna sporočila, to nam veliko pomeni.’

Kitarist Keith Richards pa je dodal: ‘Veliko razočaranje za vse, vendar je treba poskrbeti za stvari in kmalu te bomo videli. Mick, vedno smo tukaj zate!’

Kdaj bodo nadomestni datumi turneje, za enkrat še ni znano, a oboževalce so pozvali, naj vstopnice zadržijo, nekako se pričakuje, da bodo legendarni Stonsi nazaj že to poletje. Res, da je Jagger star že 75 let, a je v odlični fizični pripravljenosti.

Ekipa Rocker.si mu želi uspešno operacijo in čim hitrejše okrevanje.