Michael Bublé predstavil svoj enajsti studijski album ‘Higher’

Michael Bublé predstavil svoj enajsti studijski album 'Higher' (Foto: Getty)

Težko pričakovani enajsti studijski album priljubljenega Kanadčana Michaela Bubléja z naslovom Higher je že na voljo na vseh streaming platformah ter v fizični obliki, kot CD ali vinilna plošča.

Izid albuma so oboževalci lahko praznovali skupaj z njim in sicer tako, da so si ogledali svetovno premiero videospota za naslovno skladbo z albuma. Ta se je na Bubléjevem YouTube kanalu predvajala s posebnega plovila iz vesolja.

Bublé, prepričan, da je novi album njegova najbojša stvaritev do sedaj, je pojasnil, da se mu s to potezo uresničujejo sanje, saj je nad vesoljem navdušen že od malih nog. Video je režiral Derek Hough, “eden najbolj talentiranih ljudi na svetu ta hip,” kot ga opisuje Bublé in zato si je priljubljeni pevec zaželel, da se video pokaže z najvišje točke, kot je le mogoče in ta točka je prav zagotovo vesolje.

Novi album sestavlja trinajst skladb, med njimi je tudi uspešnica preteklih mesecev, I Will Never Not Love You, za katero je bil posnet simpatičen videospot, kjer Michael s svojo ženo, igralko Luisano Lopilato, odigra najbolj znane scene iz kultnih filmov kot sta Casablanca in Titanic.

Michale Bublé je leta 2014 v Stožicah predstavil svoj šesti studijski album. Morda kmalu napoči čas, da ponovno obišče Ljubljano.

Poslušajte album TUKAJ.