Mi2 zatresli razprodano Kino Šiško

Mi2 ostajajo zvesti sami sebi. (FOTO: Marko ALPNER)
Mi2 ostajajo zvesti sami sebi. (FOTO: Marko ALPNER)

“Je v Šiški še kaj odprtega? A v Šiški še kdo da?”. Kino Šiška je bila v četrtek 8.12.2016 na široko odprta za vse lastnike vstopnic koncerta Mi2. Teh je bilo kar nekaj, saj je bil dogodek že pred dnevi razprodan.

V četrtek 8.12.2016 se je odvijal eden izmed najbolj zaželenih glasbenih dogodkov v mesecu decembru. Tudi Rocker.si ekipa je bila tam in lahko potrdimo, da je bila energija izjemna.

Pojdimo lepo od začetka. Že dejstvo, da je bil koncert praktično razpordan že kak teden prej, je obetal izjemen koncertni dogodek. Že sam razgled pred vhodom v Kino Šiška je bil izjemen, saj so vsi pršli z enim samim namenom. Kajti na koncertu ni bilo predskupine niti ne po koncertu, vsak do zadnjega je prišel zaradi skupine Mi2.

Na samem koncertu smo lahko slišali tako nove hite kot tudi tiste uspešnice, ob katerih se vedno znova radi zazibamo pa kjer koli že smo. Sam koncert se je iz pesmi v pesem drastično stopnjeval.

Tako kot pri parjenju, je tudi koncert doživel svoj vrhunec prav na koncu s komadi kot so: Pojdi z meno v toplice, Oda gudeki in Odhajaš. Štajerska zasedba nas znova ni razočarala in oder zapustili ob glasnem aplavzu in krikih navdušenja.

Ko pobrskamo po zgodovini skupine Mi2, lahko zasledimo, da so se fantje iz mladostnih začetkov razvili v velikana slovenskih izvajalev, brez katerih v bistvu pri nas ni dobre zabave.

Nekako smo po koncertu odšli z mislijo, da bomo deležni še kar nekaj Mi2 koncertov, kjer se bomo znova zazibali ter odštekali za eno uro in pol. Do takrat pa skupini želimo, čim več dobrih komadov v prihodnje ter še veliko takih zabav kot smo jo bili deležni v Kinu Šiška.