Mi2 razprodali svoj Tisoči koncert v Križankah

Skupina MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Skupina MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Tisoči koncert, ki ga bodo Mi2 odigrali v petek, 12. maja, v ljubljanskih Križankah, je RAZPRODAN.

Karte so pošle zavidljivo hitro

Izjemno zanimanje za vstopnice se je pokazalo že takoj ob začetku prodaje, ko so v slabih 10 minutah pošle vse po Early bird ceni, v prvih petih urah pa je bilo prodanih že 1000 vstopnic. Danes so Mi2, več kot dva meseca vnaprej, svoj Tisoči koncert razprodali.

Lepo je imeti takšne poslušalce! Iskrena hvala vsem … S svojim odzivom ste nas spodbudili, da se še bolj potrudimo in 12. maja odigramo res nepozaben koncert … Uživajte do takrat, se vidimo kmalu! – MI2

Mi2 – od prvega do tisočega koncerta

Za Mi2 se je vse skupaj začelo leta 1995. Njihov prvi koncert se je zgodil 1. decembra omenjenega leta v Rogaški Slatini. Takrat so bili še duet s posneto glasbeno podlago in točno petimi avtorskimi skladbami. A bilo je dovolj, da jih je ‘prijelo’. Iz dueta so kmalu nastali rock band, ki je do danes izdal 8 studijskih albumov in enega koncertnega ter nam postregel s številnimi skladbami, kot so ‘Zbudi me za 1. maj’, ‘Sladka kot med’, ‘Pojdi z menoj v toplice’, ‘Odhajaš’, ‘Teta Estera’, ‘Črtica’, ‘Čista jeba’, ‘Čakal sn te ko kreten’, ‘Čavun’, ‘Sv. Margareta’ in mnoge druge.

Mi2 so igrali že v Cankarjevem domu, Hali Tivoli, v Cvetličarni, Štuku, na grajskih dvoriščih, športnih prizoriščih, na študentskih prireditvah, stali so na večjih in manjših, stalnih in priložnostnih odrih. Skoraj povsod. In v slabih tridesetih letih so obiskali že mnogo mest in krajev, večkrat. In ob skrbnem beleženju vseh koncertnih podvigov so lani zaznali, da se bliža tisočica – koncert z zaporedno številko 1000. Takrat so se odločili, da bodo za svoj tisoči koncert pripravili nekaj posebnega – Mi2 bodo tisočič tako prvič samostojno stali na odru ljubljanskih Križank, kjer bodo igrali v petek, 12. maja 2023. Obljubljajo bogat, pester in širok koncertni repertoar tako z novejšimi skladbami kot z njihovimi najudarnejšimi iz več kot četrt-stoletne zgodovine banda, priložnost pa bo dobil tudi kakšen redkeje slišan biser. V njihovi standardni šestčlanski zasedbi, morda pa še s kakšnim presenečenjem, se nam maja obeta konkretna doza rokenrola. Praznovanju se bo priključila tudi založba ZKP RTV. Koncert je razprodan.