Metropolis ob izidu albuma vabijo v Orto bar

Skupina Metropolis (FOTO: Alja Kink)
Skupina Metropolis (FOTO: Alja Kink)

V petek, 21. oktobra, ob 20. uri, vabljeni v Orto bar, na koncert ob težko pričakovanem izidu albuma, ki nosi enako ime kot bend – Metropolis. Če so ti Motörhead kul (itak da so ti kul), potem ne smeš zamudit tega koncerta.

V živo bodo predstavili album

Metröpolis pravjo da ga še bolj žgejo kot so ga in da majo poleg klasičnega repertoarja pripravljenih kar nekaj novitet (nova plata po več kot 20 letih). Vsakdo, ki bo nabavil karto, bo prejel še brezplačen CD ob prihodu v Orto Bar, pa menda se bo na odru zvrstilo kar nekaj zanimivih gostov, tako, da tole res ni za zamudit!

Po predolgi pavzi nam je končno uspelo. Album bi po prvih načrtih sicer moral biti končan spomladi 2020, a je sredi snemanja crknil računalnik s posnetki.
Za zamudo smo priročno okrivili neko epidemijo, se lotili še enkrat in rezultat je zagotovo boljši kot bi bil takrat. Vse smo na novo posneli v lastnem placu, se sami lotili produkcije, miksanja in končne zvočne podobe. Ta album pa je šele prvi v seriji prihajajočih posebnih izdaj in avtorskih albumov. Prihodnji meseci in leta bodo nadvse ustvarjalni. – Hotschko

Vstopnice za koncert lahko kupite TUKAJ.