Marilyn Manson aretiran v zaodrju Impact Music festivala

Marilyn Manson je v težavah.
Marilyn Manson je v težavah.

Po tem, ko je šok rocker Marilyn Manson objavil video, na katerem se vidi, kako so ga na festivalu Impact Music Festival policisti vklenili v lisice, je zdaj tudi policija podala svojo uradno izjavo o tem, kaj se je tam v resnici dogajalo.

Policist ni prepoznal Mansona

Manson in Rob Zombie sta na skupni turneji ‘Twins Of Evil: The Second Coming Tour‘, v sklopu katere sta imela nastop tudi v nedeljo na festivalu Impact Music, kjer pa očitno vse ni potekalo ravno brez težav, kajti šok rockerja so policisti v zaodrju aretirali.

I don’t like the drugs…

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Policist je Mansonu pokazal na znak, da je kajenje prepovedano. Manson pa je ob tem dejal: ‘Ne maram drog … ampak policisti imajo radi mene.’

Ker pa vse zanima, kaj je bila v resnici težava, se je policija odločila za uradno in hkrati zabavno izjavo: ‘V interes varnosti in vse kar spada zraven, je bil Marilyn Manson vklenjen v lisice in nato nemudoma izpuščen. Policist Curtis Grenier, ki običajno posluša le Enyo in nekaj malega Oasis, je bil nameščen v zaodrje med odvijanjem festivala Impact Music. Ni prepoznal gospoda Mansona brez makeupa – naše opravičilo. Kasneje, ko se je začel približevati Rob Zombie, je policist Grenier presenečeno dejal: ‘Nikoli ga nisem videl v The Walking Dead, zato ne vem, zakaj je to tako pomembno.’

But the cops like me…

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Kot kaže, tudi načelnik policije ni preveč jezen na svojega uslužbenca, saj bo le ta lahko pazil v zaodrju medtem, ko se bo odvijal Lord Of The Dance ali pa kaj od Disneyja, bolj ‘trde’ nastopajoče pa bo od zdaj očitno zaupal policistom, ki so metal in rock glasbi bolj naklonjeni.

Na koncu se je vse dobro končalo tako za Mansona, kot tudi za nevednega policista. Le da bo od zdaj v zaodrju pazil na bolj mirnih dogodkih.