Malcolm Young: poklonili so se mu številni rockerji

Malcolm Young je umrl v soboto, 18.11.2017.
Malcolm Young je umrl v soboto, 18.11.2017.

Ob smrti legendarnega ritem kitarista in ustanovitelja zasedbe AC/DC, Malcolma Younga, ki je umrl 18. novembra v 65. letu starosti, so številni rock glasbeniki zaviti v črnino.

Hkrati pa se mu jih je veliko tudi poklonilo preko objav na družabnih omrežjih.

 

Poklonili so se mu številni rockerji po vsem svetu

Tudi na uradni spletni strani legendarne avstralske zasedbe AC/DC so potrdili, da nas je Malcolm žal zapustil. Že dlje časa se je boril z demenco, ki ga je tudi prisilila, da je pred leti zapustil skupino AC/DC, katere ustanovitelj je bil prav on. Bolehal pa je tudi za pljučnim rakom.

Angusu je umrl brat Malcolm. (FOTO: YouTube)
Angusu je umrl brat Malcolm. (FOTO: YouTube)

Malcolmov mlajši brat in član zasedbe AC/DC Angus Young je dejal: ‘Kot njegov brat težko izrazim z besedami, kaj mi je pomenil v življenju. Vez, ki sva jo imela je bila edinstvena in zelo posebna. Zapustil je ogromno zapuščino, ki bo živela večno.’

Seveda pa Angus ni edini, ki ga je smrt ganila. Z različnimi objavami so se mu poklonili tudi številni legendarni in znani glasbeniki iz sveta rocka.

Med drugim so se mu poklonili Tony Iommi, Alex Lifeson, Eddie Van Halen, Mike Portnoy, Paul Stanley, Michael Sweet, David Coverdale, Disturbed, Zakk Wylde, Ginger Wildheart, Scott Ian, Ozzy Osbourne, Lars Ulrich, Joe Elliott, Slash, Tom Morello, Duff McKagan, Dave Mustaine, Derek Sherinian, Nickelback in Joe Satriani.

Objave znanih rockerjev v poklon preminulemu Youngu