Maja Založnik & Moonshine z novo skladbo ‘Never Will Give Up’

Maja Založnik (FOTO: LR Photography)
Maja Založnik (FOTO: LR Photography)

Marca letošnjega leta je Maja Založnik, priznana vokalistka, s skupino Moonshine izdala prvi avtorski studijski album ‘Pieces‘.

 

 

 

Maja nikoli ne obupa

Majo smo večkrat občudovali, kako suvereno izvaja skladbe največjih svetovnih zvezd, z avtorskim albumom pa je končno spregovorila še Maja sama. Z novim singlom nam sporoča: nikoli ne obupajte, ‘Never Will Give Up‘.

‘Pesem govori o tem, da ne glede kaj se zgodi, ne bom odnehala, in bom vztrajala pri svojem, da pridem do svojih želja in planov. Tudi ob padcu vstanem in grem dalje. Sporočilo je, da ne smemo nikoli obupati in odnehati, če si nekaj zelo želiš, delaj na tem in enkrat se ti bo uresničilo. Nekateri prehitro obupajo zaradi zunanjih dejavnikov, ali pa se ne znajo ločiti od telefona… Zato pravim, sledite svojemu srcu, bodite zvesti sami sebi in bodite srečni! – Maja Založnik

Maja & Moonshine so imeli nedavno uspešen nastop v Jazz Klubu na Ljubljanskem gradu, kjer so poleg uspešnic odigrali tudi skladbe iz albuma Pieces. ‘Nič ni lepšega, kot to, ko občinstvo toplo sprejme tvoje pesmi,’ je navdušena Maja.

Maja Založnik & Moonshine (FOTO: LR Photography)
Maja Založnik & Moonshine (FOTO: LR Photography)

V letu 2015 je Maja začela sodelovati s srbsko glasbeno skupino Moonshine s katero je sprva posnela skladbo ‘You are my life‘, kasneje je sledil tudi videospot. Kljub veliki razdalji Ljubljana-Novi Sad, so na tej relaciji preigrali mnogo koncertov. Družba uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev se je ujela, zaiskrila se je iskrica in začutila želja, da bi lahko naredili ‘nekaj več’. Vso energijo, izkušnje in razigranost, ki jih delijo s svojimi poslušalci na koncertih, so tako letos strnili na prvem skupnem albumu. Avtorske skladbe z nove plošče ‘Pieces’ izvirajo iz osebnih spoznanj, občutkov in ustvarjalne inovativnosti vseh članov benda. Predvsem pa predstavljajo nekaj novega in stilsko drugačnega iz Majine strani.