Magnifico podira rekorde s spletnim ogledom koncerta

Magnifico (Foto: Marko Ocepek)

Božični koncert si bo na spletu ogledalo več ljudi, kot bi jih lahko prišlo v Areno Stožice!

 Magnifico, ki je kar tri leta zapored 25. decembra napolnil Areno Stožice, zdaj postavlja rekorde v prodaji prvega tradicionalnega božičnega koncerta na spletu. Trend trenutnega števila prodanih vstopnic kaže, da si bo letošnji koncert v udobju doma ogledala veliko večja množica kot bi sicer lahko bila prisotna v največji dvorani v Sloveniji. Organizator koncerta pa sporoča, da bo koncert spremljalo občinstvo iz več kot 10 držav po svetu. Prav tako pa so vstopnice za EXTRA-VIP razprodane.

Za uvod čisto sveža verzija Say No When You Gotta Say Yes v akustični različici za kitaro in časopis:

Letošnje leto je poskrbelo, da se glasbena industrija spreminja pred našimi očmi. Prihajajo novi formati spremljanja koncertov, ki ponujajo nove možnosti tako organizatorjem kot tudi glasbenikom. Berislav Marszalek, direktor podjetja Entrio, ki prodaja vstopnice za koncert je ob tej priložnosti povedal: »V veliko zadovoljstvo nam je sodelovati z Magnificom na tem revolucionarnem projektu, ki bo močno vplival na spremembo tako slovenske kot tudi regionalne glasbene scene. Glede na to, da Entrio platformo gradimo že več kot 10 let in imamo za seboj že na tisoče dogodkov, smo se v letošnjem letu specialzirali za t.i. hibridne dogodke. Magnificov koncert na spletu je podrl vse rekorde v prodaji vstopnic za virtualni koncert in je daleč nad pričakovanji. Pogumna poteza Magnifica in njegove ekipe je nova pot tudi za ostale organizatorje v teh težkih časih. Ta koncert bo veliko več kot le posnetek z YouTuba in ponosen sem, da bomo skupaj z Magnificom predstavil prihodnost industrije dogodkov ter postavil smernice za nove svetovne trende.«

Koncert bo drugačen od tistih, ki smo jih vajeni, ko množice pod odrom plešejo in prepevajo na vsa grla. Tokrat bosta prevevala domačnost in toplina, Magnifico pa bo prvič na stežaj odprl vrata v studio Dom Svobode in poskrbel za romantičen božični večer.

 »Zame in za ekipo je ta koncert eksperiment in z navdušenjem spremljam odzive. To dela naše početje smiselno.« je povedal Magnifico.

Kot posebni dodatek večera bo očinstvu na voljo tudi specialni after-show. Po končanem koncertu se bo Magnifico prelevil v mojstra za mešalno mizo, kjer DJ MGNF stavi na kitsch-romantic-disko set.

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.entrio.si. 

Plesni Studio Novo Mesto je poskrbel, da je na skladbo Say No When You Gotta Say Yes je odplesalo kar 353 plesalcev, ki so poslali kar 145 domačih posnetkov.