Magnifico bo tudi letos tradicionalno grešil na božično noč

Magnifico (FOTO: Marko Delbello Ocepek)
Magnifico (FOTO: Marko Delbello Ocepek)

Magnifico, ki že 18. let zapored 25. decembra prireja legendarne koncerte, bo tudi letos poskrbel, da bomo plesali in uživali v Areni Stožice. Tradicija se letos združuje s koncertno turnejo Tour de l’amour, ki se je začela aprila v Beogradu, zaključila pa se bo v ljubljanskih Stožicah, z najdaljšim koncertom v Magnificovi karieri.

Tradicija, ki traja že 18 let

‘Čutim, da moramo letos še posebej klicati dobre sile, da nam bo prihodnje leto naklonjeno. Na koncertu, ki bo najdaljši v moji karieri, bomo užili ljubezen, ogreli srca in pregnali temo,’ pravi Magnifico.

Na svojih družbenih omrežjih pa je še zapisal: ‘Spoštovana publika, letos obljubim, da se bom zares potrudil. Zapomnil si bom vse tekste, uglasil si bom kitaro in ne bom fušal. Pridite, slabše ne more biti, bolje pa ne znam.’

Vstopnice za Magnificov najdaljši koncert v karieri so že v prodaji na spletni strani www.entrio.si, obiskovalci pa bodo vstopnico lahko kupili tudi na vseh pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Entrio po vsej Sloveniji.

Organizatorji dogodka sporočajo, da bodo upoštevali vsa priporočila za izvedbo varnega dogodka. Kupci, ki so si vstopnice zagotovili že za božični koncert leta 2021, pa jih bodo lahko brez težav uporabili tudi letos.

Magnifico tudi sicer ne počiva

Glasbeno pa je Magnifico skupaj z bratom Aleksandrom Pešutom – Schatz!jem v septembru poskrbel tudi za stoječe ovacije in začetek gledališke sezone v Jugoslovenskem dramskem pozorištu v Beogradu. Na vabilo režiserja Vita Tauferja sta namreč ustvarila glasbeno podlago predstave Edip, ki bo v ljubljanski Drami gostovala 15. novembra.

Skladbe iz predstave bodo do konca leta izšle tudi na albumu. Ob tem pa še velja poudariti, da brata Pešut novembra v Beogradu čaka še premiera celovečernega filma in serije Vera, kjer sta prav tako poskrbela za glasbo.