Lusterdam vas vabijo na predstavitev prvenca

Skupina Lusterdam
Skupina Lusterdam

Lusterdam vas vljudno vabijo na koncert ob izidu albuma ‘Lepo mi godrnjaš‘, ki bo v sredo, 10. oktobra 2018 ob 20.00 v Čin Čin, Tobačna, Ljubljana.

 

Predstavili bodo prvenec

Lusterdam bodo večer začeli ob 21.00. V prvem delu koncerta bodo predstavili vseh 10 skladb iz prvenca ‘Lepo mi godrnjaš’, v drugem delu pa bodo zaigrali nekaj novih skladb, ki jih bodo izvedli premierno. Na odru se jim bo pridružil Bela Szomi Kralj (Kontraband) na bazukiju in harmoniki, skladbo Mesec pa bo obogatil Aleksander Mežek.

Vstop je prost!

Na kratko o skupini Lusterdam

Lusterdam so band, ki ga sestavljajo sami filmarji: gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in Ven Jemeršič (bas).

Zasedba je šele na začetku svoje poti, a so z glasbo, ki jo ustvarjajo, prepričali že mnoge. Koncert ob izidu njihovega prvenca ‘Lepo mi godrnjaš’ bo na stežaj odprl vrata v njihov post-rockovsko zasanjan svet romantike z izrazito izpovednimi besedili. Po skladbah ‘Lepo mi godrnjaš’ in ‘Moram’ so pred kratkim predstavili še tankočutno balado ‘Mesec’ in izdali prvi album, na katerem se predstavljajo z avtorskimi skladbami, ki se žanrsko gibajo nekje med zasanjanim post-rockom in kitarskim popom, z občasnimi izleti v country in grunge.