Lumberjack izdali prvenec ‘Brez nadzora, brez morale’

Skupina Lumberjack (FOTO: Maša Kores)
Skupina Lumberjack (FOTO: Maša Kores)

Izšel je prvi album zasedbe Lumberjack, mladih obetavnih Dolenjcev. Na albumu je 10 skladb čistega rock ‘n’ rolla, med njimi tudi popevka preteklega tedna na Valu 202 z naslovom ‘Kralj‘. Album v celoti lahko poslušate TUKAJ (če niste uporabnik pretočnih platform, vam Deezer omogoča brezplačno uporabo za neomejeno obdobje v okrnjeni verziji, album boste tako vseeno lahko slišali v celoti).

O skupini Lumberjack

Zasedbo sestavlja pet fantov, ki so ravno presedlali s srednješolskih klopi na stole velikih predavalnic fakultet. Rok Ahačevčič je vokalist in kitarist zasedbe, prav tako prispeva večino besedil, družbo mu delajo še Robi Glač (kitarist in avtor besedil), Jaka Novak (basist), David Podgornik (klaviaturist) in Blaž Kuster (bobnar). Svoj prvenec, na katerega so zelo ponosni, so naredili pod vodstvom in budnim očesom Draga Popovića.

Gre za zasedbo, ki poka od energije in precej norih idej, prav vsi pa so prepričani, da je glasbena pot prava pot za njih. So homogeni, povezani, zabavni, predvsem pa pripravljeni storiti marsikaj za to, da pokažejo svoje talente čim širšemu občinstvu. Obljubili so, da pri tem ne bodo ubirali najbolj klasičnih in prežvečenih poti, zato predlagamo, da tole tempirano bombo spremljate z budnim UŠESOM.