Lumberjack: Brez nadzora, brez morale v Domžalah + Infected

Skupina Lumberjack (Foto: Maša Kores)
Skupina Lumberjack (Foto: Maša Kores)

V novo leto vstopamo s prav posebnim klubskim koncertom v Blunoutu, ki je zaradi svoje intime trenutno eden najbolj zasedenih koncertnih prizorišč v Sloveniji. 4. januar bomo preživeli v družbi skupine Lumberjack.

Lumberjack je skupina petih mladih fantov, ki poosebljajo rokenrol. Njihovi spevni refreni in mladostna zagnanost so jih pripeljali na številne slovenske odre, med drugim tudi na festivale kot so Gora rocka, Kolpa music festival, Trnfest, Rocktronica, Groš na ulici itd. Zaenkrat je bilo za zasedbo najbolj plodno leto 2018, ko so se pridružili glasbenikom pod okrilje založbe Nika, predstavili svoj prvi EP in nato še prvi album Brez nadzora brez morale. Na radijskih postajah ste v zadnjih mesecih zagotovo lahko slišali zadnji singl z albuma, ki nosi naslov Kralj.

Glasbeni virus zajame prostor, razširita se energija in inovativnost petih mladih glasbenikov, ki so z glasbo tako rekoč že okuženi. To je alternativna rock skupina Infected
V sedanji zasedbi delujejo od septembra 2014 in že od samega začetka ustvarjajo pesmi v slovenskem jeziku.

Decembra 2018 so izdali svojo prvo, z videospotom pospremljeno, avtorsko pesem – Miselne ceste. To je bil zgolj prvi košček od delčkov, ki skupaj oblikujejo formo albuma Kolaž. Prvenec so premierno predstavili 8. decembra 2018 v mariborskem Kinu Udarnik.
………………………………………………………………….
Vstopnice: JOCOPY, Karantanska 2, Domžale (051 33 77 69)

Blunout / music club
Ljubljanska 72, 1230 Domžale
Info: blunoutclub@gmail.com
Rezervacije: 041 552 840
Cena vstopnice je 5€.