Luce, dekle z žametnim glasom in novim singlom ‘Svaki put’

Luce je izdala skladbo 'Svaki put'. (FOTO: zajetje zaslona)
Luce je izdala skladbo 'Svaki put'. (FOTO: zajetje zaslona)

Mlada kantavtorica z žametnim glasom, Luce, ki osvaja srca občinstev, nam tokrat predstavlja single, s katerim nam odkriva svojo novo umetniško plat.

Posnela tudi video

Sodelovala sta že pri snemanju prejšnjega videospota za skladbo ‘U sjećanju‘, tokrat pa je inspiracijo našel na otoku Krku, kjer je s pomočjo glavnih igralcev, Maje Laborec in Antonija Manjića, na domiselen način pretočil besedilo pesmi v sliko.

Skladba ‘Svaki put’ je ljubezenska zgodba o nenavadnem odnosu v katerem je veliko nestalnic in nepredvidljivosti, kar hkrati združuje in razdvaja glavna akterja. Mislim, da se lahko mnogi poistovetijo z zgodbo v pesmi, saj je bila večina nas kdaj v življenju del tekšne zgodbe. Alan Dović je poskrbel za živahnejši ritem in odmik od moji dosedanjih balad. Poleg Alana, so skladbo ‘Svaki put’ posneli še fantje iz mojega spremljevalnega benda – Filip Pavić, Vibor Čerič, Marino Vinja in Edi Grubišić in zelo sem zadovoljna s celotno zvočno sliko, ki smo jo dobili ter komaj čakam na prve reakcije. – LUCE

Edinstvene kadre spremljevalne video zgodbe za skladbo ‘Svaki put‘ je posnel režiser Dinko Šimac, ki z Luce ni sodeloval prvič. Sodelovala sta že pri snemanju prejšnjega videospota za skladbo ‘U sjećanju’, tokrat pa je inspiracijo našel na otoku Krku, kjer je s pomočjo glavnih igralcev, Maje Laborec in Antonija Manjića, na domiselen način pretočil besedilo pesmi v sliko.

Videospot je tesno povezan z verzi skladbe. Skladba in spot skupaj govorita o hipotetični ljubezni in odnosu ter njihovem vrhuncu, do katerega nikoli ni prišlo. Če se na začetku zdi, da je to običajna zgodbo o poroki mladega para, je hitro jasno, da nekaj v tej zgodbi ne ‘klapa’. Zgodbo smo povezali skozi edinstvene lokacije, ki smo jih našli na otoku Krku. Snemali smo v ruševinah, v zapuščenih sakralnih objektih. Tako kot poje Luce, od cerkve v kateri se nahaja par, ostajajo samo še ruševine. Tako kot se ruši iluzija, ki jo deklica v zgodbi doživlja in prikazujemo trenutek, v katerem se poslavlja od svojega partnerja. Tu se ne zgodba ne zaključi, sledijo trenutki novega upanja in vidimo kako dekle nadaljuje svojo pot. – DINKO ŠIMAC, režiser