Boštjan Velkavrh poje ‘Pesem o nas (dobrih ljudeh)’

Boštjan Velkavrh (Foto: Gabriel Ogrin)

Po izidu debut albuma ‘Potovanje’, ki je izšel konec oktobra lanskega leta, je pesnik, pevec in nesporni ambasador dobre volje, Boštjan Velkavrh, v duhu časov v svet poslal še pesem ‘Virus na duši’, ki je izšla 25. maja 2020 in se obdržala na lestvici Top 17 več tednov, vse do jesenskih dni.

Boštjanovo poslanstvo je glasba in razveseljevanje ljudi z njenimi ritmi in sporočili. Navkljub težkim razmeram je Boštjan nastopal pred občinstvom tudi med pandemskim časom. In ustvarjal. Nastala je nova pesem, ‘Pesem o nas (dobrih ljudeh)’.

avtor besedila: Boštjan Velkavrh
avtor glasbe Diego Grando
aranžma: B. Velkavrh/ D. Grando
mix: D. Grando

Pri pesmi so sodelovali:
Diego Grando – bobni
Borut Vidic – bas
Diego Grando – kitare
Diego Grando – piano
Boštjan Velkavrh – vokal
Diego Grando – spremljevalni vokal
Boštjan Velkavrh – spremljevalni vokal

Živimo v čudnih časih, ko si vse premalokrat, priznamo, pokažemo, povemo, da smo dobri….prav vsi smo dobri, le povedat in pokazat si je potrebno. V osnovi se ljudje v bistvu ne bi smeli deliti na bele in črne, revne in bogate….vsi smo ljudje in smo dobri. V vsakem je veliko dobrega in žal seveda tudi nekaj slabega, a verjamem, v nas in med nami prevladuje dobro. Zato bomo vsi skupaj z dobrim premagali vse viruse in tegobe…. Naj pesem najde pot do vaših src. Ostanite dobro in ostanite dobri….Skupaj obračamo svet na bolje.’ – BV