Luca Turilli in Fabio Lione sta združila moči

Originalna člana zasedbe Rhapsody Luca Turilli in Fabio Lione, združena pod imenom Turilli/Lione Rhapsody, sta začela s pripravami za nov skupni album, prvi po osmih letih. Turilli/Lione Rhapsody bodo sestavljali še Dominique LeurquinPatrice Guers in Alex Holzwart.

 

 

Nastopala bosta pod imenom Turilli / Lione RHAPSODY

Lani sta Luca in Fabio skupaj nastopila na turneji RHAPSODY’s 20th Anniversary Farewell Tour, kar je dvojico ponovno združilo skupaj na odru, kjer sta skupaj preigravala vse uspešnice skupine Rhapsody. Po končani turneji pa sta fanta začutila, da je v njima še veliko ustvarjalnosti, inovativnosti in izvirnosti, ki bi jo rada pokazala svetu. In prav iz teh razlogov sta se odločila, da bosta sodelovala še naprej, osredotočila pa se bosta na novo generacijo simfoničnega metala, ki mu bosta dodala še pridih modernih elementov glasbene produkcije, ki jo tako zelo obožujeta. Njuna kreativnost pa vsak dan bolj prihaja na plan, zato sta se odločila, da bosta skupaj nastopala pod umetniškim imenom Turilli / Lione RHAPSODY.

FOTO: Nuclear Blast

V studio se bosta odpravila že to zimo, kjer bosta začela s snemanjem prvenca. Za finančno pomoč pa sta odprla tudi kampanjo. Že zdaj lahko TUKAJ naročite album in fantoma tako pomagate, da bosta s svojim delom lahko čim prej nagradila oboževalce.