Lombardo pravijo ‘Vedno je pomlad’

Lombardo - 'Vedno je pomlad' (Foto | ZAJEM ZASLONA (PRODUCTION LAIR))

Lombardo predstavljajo svežo skladbo ‘Vedno je pomlad’.

Lombardo sestavljajo izkušeni slovenski glasbeniki, postali so prepoznavni po Nejčevem vokalu (za seznam desetih albumov, ki jih priporoča za poslušanje, kliknite TUKAJ) in drznih, za naš prostor drugačnih inštrumentalnih linijah. V zadnjem času so nanizali že tri single (Pokrita z zvezdami, A greva plesat? in Kriminal) ter uspešen predkoronski koncert v Orto baru ter koronski online koncert preko strani 24 ur (serija Koncertov s kavča).

David Stritar (kitara), Borut Velušček (bas), Peter Vdovč (klaviature), Toni Habula (bobni), Sašo Kronegger (tolkala) in Nejc Lombardo (vokal) so dobri prijatelji, ki skupaj tudi počitnikujejo in si delijo dobre in slabe trenutke v življenju. Odločili so se, da bodo pri snemanju novega izdelka združili prijetno s koristnim, ter da bodo nov videospot, ki nosi ime VEDNO JE POMLAD, posneli na skoraj vedno sončnem Primorskem.

Obiskali so ene najlepših koncev: dolino reke Soče, Kanal Ob Soči, Razgledni stolp Gonjače v Goriških Brdih…. Nastal je road trip videospot, ki nam v teh dneh prinaša skomine, saj si vsi želimo brezskrbnih izletov, svobode in neučakanega pričakovanja…

»Gre za občutek, ki sem ga v svojem življenju doživel neštetokrat. Komaj čakaš, da konec tedna končaš s službo ali drugimi obveznostmi, naj bodo to šolske ali kake druge. Šibaš po punco in kidneta iz mesta, na izlet, na morje, na žurko… Skladba je fiksacija tega občutka v notah in tudi v videospotu. Skladba »VEDNO JE POMLAD« torej obravnava zelo preprosto stvar – občutek pričakovanja, svobode in bližine. Če bi moral na tem mestu podati nek filozofski nauk, bi to bil, da preproste stvari in količina le teh v resnici najbolj bogatijo življenje. ‘ – Nejc Lombardo.


Avtorji :
Glasba: Nejc Lombardo, David Stritar
Besedilo: Nejc Lombardo, David Stritar
Aranžma: Dejan Radičević, Nejc Lombardo, David Stritar, Toni Habula, Borut Velušček, Peter Vdovč, Sašo Kronegger
Sodelujoči:
Dejan Radičevič – producent, programing
Tomaž Rous Okroglič – klaviature in programing , Jure Matoz – Programing
Skladba je bila posneta  je bil posneta v Daisy studiu pod taktirko Dejana Radičeviča.
Spot je posnela skupina »Production Lair« v kateri med drugim sodeluje tudi Tomaž Marc Tomos.