Lombardo novo ljubezensko skladbo poimenovali ‘Kriminal’

Skupina Lombardo (FOTO: Katja Žunec Stritar)
Skupina Lombardo (FOTO: Katja Žunec Stritar)

Utečena ekipa glasbenikov zasedbe Lombardo po dveh uspešnih singlih ‘Pokrita z zvezdami‘ in ‘A greva plesat‘, razkriva tretji single z naslovom ‘Kriminal‘ s prihajajočega prvenca, ki bo izšel naslednje leto. Pri ustvarjanju singla ‘Kriminal’ so sodelovali Dejan Radičevič, Jure Matoz, Tomaž Okroglič Rous in Neža Buh Neisha.

O skladbi ‘Kriminal’

O skladbi je Nejc Lombardo povedal: ‘Kriminal je razpoloženjska skladba, ki ponazarja moje počutje v dani življenjski situaciji. Ko se v odnosu med dvema ne izide, biješ notranje boje, si zastavljaš vprašanja, ki so za nekoga z distance trivialna. Takrat sem bil izgubljen in se počutil kot krogla v fliperju viharja v glavi. Kriminal je to razpoloženje, je mešanica čustev – od žalosti, samopomilovanja, jeze, do navsezadnje upanja.’

Izkušeni glasbeniki iz skupine Lombardo obljubljajo še več presenečenj, tudi tistih koncertnih – naslednjič jih lahko slišite pred zastekljenim odrom v petek, 9. oktobra 2020 v OrtoBaru.

Za ‘kriminalno’ besedilo in glasbo sta poskrbela Nejc Lombardo in David Stritar, aranžma so ustvarili člani zasedbe Lombardo in producent Dejan Radičevič, vse skupaj pa so posneli v Studiu Daisy Music.