Ljubljanski The Flipside so se za minuto zaljubili

The Flipside (Foto: Management skupine)

Ljubljanski rock band The Flipside je z domačih naslonjačev ponudil novo skladbo! Izdali so prvi koncertni posnetek od doma, tokrat za čisto novo avtorsko pesem ‘Fell in Love for a Minute’

Pred kratkim pa so izdali pesem ‘Twisted’, katere LIVE video si lahko pogledate TUKAJ. O njej so zapisali: “V besedilu glasbe se skriva globlja družbeno-kritična tematika, saj sta ga navdihnila razburkano dogajanje in utrip življenja na ulicah Amsterdama, kjer so stvari lahko zelo ‘Twisted’. S tem želimo skozi glasbo sporočiti tudi družbene tematike, ki so marsikdaj očem skrite, ter predstaviti zgodbe, ki se v takšnem okolju dogajajo prav v ozadju. Glasba ima moč, da premakne ljudi, tako skozi ekstazo ritma in melodije kot tudi skozi globjo čustveno sfero. Prav zato vidimo v tem kanal, s katerim se lahko ljudem približajo na večih ravneh.”


The Flipside je rock skupina iz Ljubljane in okolice, ki je nastala leta 2019. Kljub temu, da je skupina dokaj sveža, pa ima vseh pet članov za sabo bogato zgodovino glasbenih izkušenj, saj so bili ali še zmeraj so člani skupin LSD (Lepi slovenski dečki), Vinil, Sin Carnival, In Vibratum, Fool Nation in številnih drugih. Zato so že nastopali po celi Sloveniji in imajo izkušnje z večjimi dogodki, kot so Trnfest, Kamfest, Vičstock in Lent. S temi izkušnjami in s svojo unikatno prezenco ustvarjajo svežo avtorsko rock glasbo z elementi različnih stilov in podžanrov, svoj avtorski glasbeni repertoar pa v živo popestrijo še s kakšno priredbo. Trenutno ustvarjajo in dokončujejo svoj prvi nabor avtorskih skladb za album, čemur se pridružuje studijsko snemanje in snemanje videospotov, v prvi pa želijo pokazati svojo energičnost, edinstvenost in strast na odrih širom Slovenije.


10 GLASBENIH ALBUMOV ZA POSLUŠANJE PO NJIHOVEM IZBORU

Black Pumas – Black Pumas (2019)
Marvin Gaye – Let’s Get It On (1073)
Toto – Toto IV (1982)
RHCP – Stadium Arcadium (2006)
John Mayer – Continuum (2006)
Royal Blood – Royal Blood (2014)
Green Day – American Idiot (2004)
Muse – Black Holes and Revelations (2006)
Pearl Jam – Ten (1991)
Linkin Park – Meteora (2003)

Fell in Love for a Minute

Skupaj z nami si oglejte naš prvi koncert od doma v karanteni, tokrat predstavljamo čisto novo avtorsko skladbo Fell in Love For a Minute! ??Sledite nam, da ste na tekočem z naslednjimi koncerti iz naših sob, ki jih načrtujemo kmalu, z novimi intervjuji, skladbami in ostalimi dobrotami, ki jih imamo pripravljene za vas. Stay home and stay safe! ?

Objavil/a The Flipside dne Ponedeljek, 13. april 2020