Limp Bizkit predstavili novo skladbo Dad Vibes

Limp Bizkit predstavili novo skladbo Dad Vibes
Fred Durts - foto: Kevin Mazur / George de Sota

Nastop skupine Limp Bizkit na letošnjem festivalu Lollapalooza je navdušil in presenetil. Ne samo zaradi očarljive nove podobe frontmana Freda Dursta, ampak tudi zaradi dejstva, da so velikani nu-metala svoj niz zaključili s predvajanjem nove pesmi, “Dad Vibes “.

“Ta pesem je za vas in samo za vas,” je Durst povedal festivalski množici in domačemu občinstvu, ki je spremljalo festivalski prenos v živo. “To je pesem z našega novega albuma, imenovana “Dad Vibes”. Želim si, da bi zdaj vsi plesali. Naj vidim, kako vam to uspe,” je rekel z odra, preden je množici vrgel bele majice.

Pevec in člani ekipe Limp Bizkit so se nato odpravili do množice oboževalcel in jimdelili majice in ostale spominke. Po celotnem Grant Parku v Chicagu pa je odmevala nova skladba “Dad Vibes”.

Upamo, da skladba napoveduje težko pričakovano nadaljevalne albuma Gold Cobre iz leta 2011. Pred kratkim je kitarist Wes Borland povedal, da ima skupina pripravljenih okoli 35 skladb, o čemer smo pisali tudi že na našem portalu. Članek si lahko preberete tukaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fred Durst (@freddurst)