Life Stream vikend gledalo več kot milijon ljudi

Life Stream (foto: Exit Promo)

Drugi Exitov Life stream vikend bodo zaznamovali Adam Beyer, Hot Since 82, Ben Klock in Paul van Dyk!

Life Stream vikend, ki se je premierno zgodil minuli teden, je do danes zabeležil že več kot milijon ogledov s celega sveta. Med posnetki, ki so nastali na Petrovaradinski trdnjavi v legendarni mts Dance Areni je v ospredju techno set Charlotte de Witte s kar 575.000 ogledi na platformi You Tube ter na Facebook straneh. Temu sledi kultni Carl Cox s 300.000 ogledi, medtem ko sta Black Coffee in Nina Kraviz skupaj zabeležila nekaj več kot 280.000 ogledov. Organizatorji dogodka pa napovedujejo še višjo popularnost prenosa, med drugim tudi skupaj več kot 10 milijonov ogledov.

Program, ki ga je festival Exit ustvaril v partnerstvu s Svetovnim programom za hrano Združenih narodov, bo ta konec tedna še enkrat postregel z ultimativnimi posnetki nastopov. Od četrtka, 24. septembra, pa do nedelje, 27. septembra se bodo premirno odvrteli prenosi nastopov kultnih izvajalcev med katerimi so Adam Beyer, Hot Since 82, Marcel Dettmann, Mahmut Orhan, Paul Van Dyk, Ben Klock in Satori live. K temu pa bo pripomogla še regionalna podpora, in sicer Tijana T, Vantiz, Lady Lee in Kristijan Molnar v specialnem b2b setu z After Affair.

V četrtek, 24. septembra, se začne dogajanje ob 20:20, ko bo drugi vikend prenosov začela Charlotte de Witte s posnetkom, ki je nastal na trdnjavi Mogren u Budvi. Temu bodo sledili Marcel Dettmann ob 21:50 in Tijana T ob 23:20. V petek, 25. septembra, bo dogajanje na svetovnem spletu rezervirano za set Mahmuta Orhana ob 20:20, sledi legendarni Paul Van Dyk ob 21:35 ter domačina Vantiz ob 22:45 in Lady Lee ob 23:35. Sobota bo začela v techno barvah, in sicer bosta za to poskrbela Adam Beyer in Ben Klock, za konec pa sledi še set, ki ga je pripravila Ece Ekren. Veliki zaključek bo v nedeljo, ko bo za pultom mts Dance Arene ob 20:20 Satori live, nato Hot Since 82 in še Kristijan Molnar & After Affair.

Največji globalni spletni festivalski dogodek bo mogoče spremljati na uradni strani, You Tube kanalu in Facebook strani festivala Exit, kot tudi na strani Life Stream ter na partnerskih medijih med katerimi so Cosmopolitan Slovenija, Radio Salomon, glasbena oddaja RH202 in Radio Antena.  Med nastopi pa se bodo predvajali tudi posnetki in sporočila, ki poudarjajo ekološko misijo projekta in informacije o delu Svetovnega programa za hrano Združenih narodov. Prav tako pa bo aktualen tudi poziv občinstva k donacijam Svetovnemu programu za hrano Združenih narodov.

PROJEKT LIFE STREAM

Life Stream je projekt, ki se je začel v lanskem letu z  Zeleno R:Evolucijo in predstavlja največje ekološko gibanje pod okriljem Exita do danes. Partnerstvo s Svetovnim programom za hrano pa še dodatno širi obseg tega projekta.

Letošnji projekt predstavlja samo uvod v obsežno sodelovanje v letu 2021, ko bosta obeleženi dve pomembni obletnici, in sicer 60 let Svetovnega programa za prehrano in 20. obletnica festivala Exit, kjer so svoj nastop že potrdili David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz in mnogi drugi.