Liam Gallagher pozval brata, da bi oživela skupino Oasis

Liam Gallagher (FOTO: Liam Gallagher Facebook)
Liam Gallagher (FOTO: Liam Gallagher Facebook)

Liam Gallagher je s svojo objavo na Twitterju bratu Noelu namignil, da si želi, da bi znova oživela priljubljeno skupino Oasis. Liam je namreč čivknil med drugim tudi besede: ‘get the Big O back together’ (op. p. združiva veliki O skupaj).

 

Liam je bratu odpustil vse

Liam Gallagher je svojemu bratu še povedal, da naj že končno naredi korak naprej v njunem odnosu, da se bosta lahko znova združila v skupini Oasis.

Skupina Oasis je ‘razpadla’ leta 2009 saj sta brata Gallagher začela biti vedno hujšo medijsko vojno. Kot vse kaže si Liam v svoji bližini želi brata, dejal je namreč, da mu vse odpustil in, da želi, da se pogovorita o stvareh, ki jih razdvajajo.

Liam je na svojem Twitterju še zapisal: ‘Zemlja kliče Noela. Poslušaj otročaj, slišal sem, da prirejaš koncerte, na katerih ljudje ne smejo piti alkohola. To je najbolj bizarna stvar, kar si jih kdaj naredil, zdaj ti oprostim. Združiva veliki O skupaj in jebeno nehajva. Pijača je na moj račun.’

A ponovnega združenja ni na vidiku vse od februarja, ko je Liam takrat Noela in njegovo ženo Saro MacDonald primerjal s serijskima morilcema Fredom in Rosemary West.