Let3 goloba Dinka prekrstili v Vasota

Let3 so prekrstili goloba. (FOTO: Let3)
Let3 so prekrstili goloba. (FOTO: Let3)

Komad skupine Let 3‘Golub Dinko’, je bil objavljen davnega leta 2000 na albumu ‘Jedina.’ Devetnajst let kasneje je dobil moderno preobleko ter postal ‘Golub Vaso’. V pomlajeni skladbi so se reškim rockerjem pridružili marriachi El Combo, ter avtor heavy metal ritmov ter človek velikega srca, hrvaški pevec Vuco.

Let3 in Vuco pred tem še niso sodelovali

Ker do zdaj Let 3 in Vuco še niso sodelovali, je bil Mrle prepričan, da bo Vuco takoj pristal na sodelovanje.

‘Dogovor smo sklenili iz prve, ni ga bilo treba veliko nagovarjati, nekako mislim, da je tudi Vuco na skrivaj razmišljal o podobni situaciji. Potem smo se slišali in se dogovorili o vsem skupaj. Vse skupaj je lahko, saj se imamo vsi radi, se razumemo in se cenimo.’ – Mrle

Vuco verjame, da je zemlja ravna zaradi pojma ‘vodoravno’ – ker če bi bila zemlja okrogla, potem pojem vodoravno sploh ne bi obstajal, obstajal pa bi pojem ‘vodookroglo’, o sodelovanju s skupino Let 3 pa z navdušenjem pravi: ‘Bas boben v trebuh,  doboš torto v čelo, vokali režejo oči, to je: ‘heavy rokija’!’

Videospot je bil posnet v prostorih družbenega doma Dolnji Golubovići, sodelovali so tudi vaščani iz naselja Gornji Golubovići, del spota je bil posnet v mesnici, ki simbolizira družbo, ki jé svoje otroke in na koncu pojé še samo sebe. Vsaka podobnost z resničnostjo je zgolj slučajna.

Ne zamudite Let 3 v živo, 20. februarja 2019 v Cvetličarni na Antivalentinovem žuru, v istem dnevu bodo nastopili še Vojko V in TBF, dan kasneje, 21. februarja pa bodo nastopili še Edo MaajkaKlemen Klemen in Elemental.