Let 3 se z zlatim traktorjem odpravljajo na pot

Kje se bodo Let 3 vozili z zlatim traktorjem?
Kje se bodo Let 3 vozili z zlatim traktorjem?

Najbolj prepoznaven hrvaški traktor se zelo kmalu odpravlja na pot, končna postaja – Liverpool! Kot je Damir Martinović Mrle že nedavno najavil, bodo potovali po cesti ter tudi s pomočjo teleportacije.

Podrobni načrt je narejen

Datum slavnostnega pričetka teleportacije je že znan – ponedeljek, 24. aprila ob 20:30 – v naselju Kastav nad Reko, natančneje na območju ostankov Cerkve iz 17. stoletja – kastavska Crekvina.

To je bil nekdaj mali traktorček, zdaj pa je ta mali traktorček postal veliki zlati traktor, ki se bori proti vsem neumnostim ter nam tlakuje pot v zlato prihodnost! – Zoran Prodanović Prlja

Dodajajo še, da se je prvič v zgodovini zgodilo, da bi bil človek tako blizu izkoreninjenju vsega siromaštva, lakote na tem svetu, da bi bili končno vsi srečni, zadovoljni ter da vsi skupaj živimo v edinstvenem, komunističnem svetu.

‘Naj pravica končno zavlada našim življenjem, naj vsi prebivalci rešijo pereč stanovanjski problem, naj ne bo seksualnih, rasnih ali ostalih opredeljenosti, tudi kar se tiče polža, da bomo tolerantni eden do drugega. ŠČ je municija pozitivne energije, njeno delovanje je katarzično, ne ubija, temveč obnavlja. We will protect you with the power of ŠČ. V tesnem sodelovanju s tehnologijo lahko postanemo boljši neljudje.’ – je še izjavil Damir Martinović Mrle, ki je z izjavo aludiral na filozofski postulat francoskega dramatika Antonina Artauda – da bi človek postal nadčlovek, se mora najprej razpršiti na tisoče delcev ter se potem ponovno sestaviti.
Podrobni načrt je narejen, zna se le zgoditi, da ga bodo Letovci na poti malce prilagodili. O vseh dogajanjih s popotovanja do M&S Bank Arene v Liverpoolu, kjer bodo Let 3 nastopili na polfinalnem tekmovalnem večeru za pesem Evrovizije v torek, 9. maja, vas bomo sproti obveščali na vseh socialnih omrežjih skupine Let 3.

Naj se ve, mi imamo radi pi*čke. In tudi polža. – LET 3