Let 3: ŠČmanija dosegla London

Skupina Let 3 se odlično znajde tudi v tujini. (FOTO: Dallas Records)
Skupina Let 3 se odlično znajde tudi v tujini. (FOTO: Dallas Records)

Reška skupina Let 3 je sinoči nastopila na predevrovizijski zabavi v nabito polni dvorani Here at Outernet v Londonu. Z odmevnim nastopom so tudi zaključili niz promocijskih aktivnosti pred končnim potovanjem v Liverpool. Konec meseca maja se bo Let 3 karavana ustavila tudi v Kinu Šiška, kjer bodo poleg mega hita ‘Mama ŠČ‘! predstavili niz uspešnic iz njihove dolgoletne kariere.

Prljo je srečal dvojnika

Bojan iz skupine Joker out je postal zvesti oboževalec. (FOTO: Dallas Records)
Bojan iz skupine Joker out je postal zvesti oboževalec. (FOTO: Dallas Records)

Scene, ki smo jim bili priča v Varšavi, v Tel Avivu ter v Madridu so se ta konec tedna ponovile tudi v Londonu, vrhunec pa se je zgodil že, ko so se Letovci sprehodili mimo oboževalcev, ki so željno čakali na vstop v dvorano. Ko so člane skupine Let 3 zagledali oboževalci iz Velike Britanije, so na glas zapeli veliko uspešnico ‘Mama ŠČ‘!, pri petju pa so se jim pridružili tudi ostali člani. Sledila so številna fotografiranja ter srečanja z novimi oboževalci, mnogi so nosili ŠČ majice in ostale promocijske artikle skupine.

Prljo je najbolj od vsega presenetilo srečanje z dvojnikom, ki ga je srečal na hodniku. Veliki britanski oboževalec se je dobesedno preobrazil v Prljo, da je še Prlja mislil, da gleda sam sebe v ogledalu.

Po tako burnem uvodu je bilo kmalu jasno, da Rečane čaka sijajen nastop pred nabito polno dvorano. Tokrat so zaigrali tudi njihov veliki hit ‘Ero s onog svijeta’. Po dolgem aplavzu je sledila dolgo pričakovana izvedba uspešnice ‘MAMA ŠČ!‘, spet smo lahko uživali v zborovskem petju, v ovacijah ter v evforiji, ki je sledila po slačenju kostumov na odru.

Let 3 se polni vtisov vračajo nazaj domov, kjer pripravljajo še več presenečenj pred končnim odhodom v Liverpool. Naj samo spomnimo, konec maja, natančneje na nekdanji veliki praznik, dan mladosti (25. maj 2023), se Let 3 vračajo v Kino Šiška!