Lahko kupite fliper posvečen skupini Iron Maiden

Izšel je fliper posvečen skupini Iron Maiden.
Izšel je fliper posvečen skupini Iron Maiden.

Podjetje Stern Pinball, Inc., ki velja za najstarejšega in največjega proizvajalca arkadno-kakovostnih fliperjev je te dni objavilo, da bo na voljo kmalu nova linija fliperjev ‘Legacy of the Beast‘, ki bodo posvečene v čast ikoničnim britanskim heavy metalcem Iron Maiden.

 

Fliperji posvečeni skupini Iron Maiden

Iron Maiden so z delovanjem začeli leta 1975 in poskrbeli za val britanske heavy metal glasbe, hkrati po poskrbeli za globalizacijo glasbene industrije. V dolgih štiridesetih letih delovanja je skupina zaživela v duhu neustrašne ustvarjalne neodvisnosti, na svojo stran pa so pridobili številne oboževalce širom sveta, s svojo odlično glasbo pa vplivali na številne glasbene skupine. Prodali so preko 90 milijonov izvodov albumov, imeli preko 2.000 koncertov v 63-ih državah, imajo več kot 10 milijonov oboževalcev in 16 studijskih albumov brezhibne kvalitete. Z vsem tem pa so Iron Maiden postali ena najbolj vplivnih in cenjenih glasbenih skupin na svetu.

Prelevili se boste v vlogo legendarnega Eddieja.
Prelevili se boste v vlogo legendarnega Eddieja.

Fliperji posvečeni skupini Iron Maiden pa bodo skušali odražati prav enako vznemirjenje, energijo in izkušnjo, kot jo fantje dajo na koncertih. Igralec se bo potopil interaktivno v vesolje in se prelevil v različne oblike legendarne maskote Eddieja. Igralec bo v vlogi Eddieja in bo premagoval različne zveri. Fliper bo poskrbel za zabavo z neverjetno paleto sodobnih in klasičnih funkcij, zaradi česar je primeren za vse ravni spretnosti.

Na voljo bodo pro, premium in omejena serija osupljivih in prepoznavno ročno izdelanih fliperjev, za kar je poskrbel velik oboževalec skupine Iron Maiden Jeremy Packer, ki je znan tudi pod umetniškim imenom Zombie Yeti.

Cena fliperja pa je malce zasoljena.
Cena fliperja pa je malce zasoljena.

Vsi modeli fliperjev pa bodo predvajali tudi 12 skladb skupine Iron Maiden:
* Aces High
* 2 Minutes To Midnight
* The Trooper
* Wasted Years
* Can I Play With Madness
* Number Of The Beast
* Run To The Hills
* Powerslave
* Hallowed Be Thy Name
* Flight Of Icarus
* Rime Of The Ancient Mariner
* Fear Of The Dark

Cena fliperjev pa je nekoliko vrtoglava, a če imate viška denarja in ne veste kaj bi z njim, si ga lahko privoščite:
Pro Model: 5,999 ameriških dolarjev
Premium Model: 7,599 ameriških dolarjev
Limited Edition Model: $ 8,999 ameriških dolarjev