Kultni prvenec Mary Rose Rocks Off tudi na CD-ju in vinilki

Kultni prvenec Mary Rose Rocks Off tudi na CD-ju in vinilki

Legendarna heavy metal skupina iz Postojne Mary Rose po 30 letih od izdaje kultnega prvenca Rocks Off na kaseti, zdaj tega pri ZKP RTV Slovenija na veliko veselje oboževalcev končno izdaja tudi na CD-ju in vinilki ter v digitalni obliki.

Prva ekipa Mary Rose – z leve proti desni: Mitja Šabec (bobni), Primož Ogrizek (klaviature), Jure Škodič (bas kitara), Eki Alilovski (kitara) in Franci Tominšek Frenk (vokal)

CD in digitalna verzija vsebujeta tudi tri bonus pesmi: Video – Man, Love’s In Vain in Get Out Of This Way, ki niso prišle na kaseto. “Takrat sploh nismo vedeli, kaj smo naredili, ker smo bili mulci. Prodali smo kar 12.000 kaset! So bili pa takrat res super časi. Na naših koncih od Postojne do Gorice in Kopra je bila vsakih 20 kilometrov ena dvorana in vsak vikend se je igralo,” se spominja kitarist in skladatelj Eki Alilovski.

Album Mary Rose v svet pošiljajo s singlom Let’s Go Out Tonight, želeli pa so ga tudi s koncertno turnejo, s katero so nameravali poleg reizdaje prvenca obeležiti še 30-letnico banda, a so jo morali zaradi slabe epidemiološke slike žal odpovedati oziroma jo za zdaj prestavljajo na maj.

Današnja postava Mary Rose: Sandi Trojner (klavitaure), Žanil Tataj – Žak (vokal), Eki Alilovski (kitara) in David Debevec (bobni).