Kultni botri alternativenga kabareta TIGER LILLIES zopet v KŠ

TIGER LILLIES (Foto: Kino Šiška)

Slabo leto po tem, ko so “s še enim čudovitim koncertom” (Radio Študent) razprodali Katedralo Kina Šiške in poželi stoječe ovacije, se k nam vračajo kultni botri alternativnega kabareta The Tiger Lillies. Skupaj z nami bodo obeležili 30 let hedonističnih napevov, bizarnih pripovedi in pohujšljivih prigod, podanih na njihov edinstveno navdušujoč način. Kdor je lani ostal brez karte, ima novo priložnost letos!

Svet tria The Tiger Lillies je mračen, brez primere in raznolik, prežet s trenutki globoke žalosti, krutega črnega humorja in neizmerne lepote. Leta 1989 ustanovljeni punk-kabarejski zabavljači veljajo za eno najbolj posebnih in provokativnih zasedb dandanes, v svoji glasbi pa spretno združujejo temačne vidike življenja, doživeto pripovedništvo, sprevržen humor in cirkuško teatralnost.

“Genialni klovni”, kot so ob enem njihovih prejšnjih obiskov zapisali v Delu, bodo v Šiški nastopili že petič, prav vsakič pa so za sabo pustili navdušeno publiko. Ob 30. jubileju teh grammyjevskih nominirancev se lahko veselimo pregleda njihovega pestrega opusa, seveda pa bo čas tudi za uslišanje želja občinstva. Pripravite favorite in hitro po karte, preden jih spet zmanjka!

Koncert je razprodan.

Organizacija: Kino Šiška.