KUD CSK France Prešeren pripravljen na jesen

Center slovanskih kultur France Prešeren (Foto: CSK)
Center slovanskih kultur France Prešeren (Foto: CSK)

Jesen je potrkala na naša vrata in napočil je čas, da se seznanite z delovanjem in načrtom kulturnega centra KUD CSK France Prešeren za to jesen.

 

KUD CSK France Prešeren vam sporoča naslednje:

Naj za začetek poudarimo, da kljub izredno zaostrenim razmeram za zdaj še vedno, sicer z izjemno osiromašenim programom, delujemo moteno, in sicer vsak dan od 16:00 – 22:30, v izrednih priložnostih lahko tudi dlje. Več kot veseli bomo, če se oglasite zgolj na pijači in podprete naše delovanje. Le skupaj nam bo uspelo prebroditi težave, ki nas pestijo.

Kulturne prireditve z odobritvijo NIJZ ne spadajo pod vladna opozorila za zamejitev druženj na javnih in zasebnih prostorih.”
“…za zamejitev druženj za 10 ljudi na javnem in zasebnem prostoru, brez razlike, razen, če je to pogojeno z predhodnim soglasjem NIJZ.” – JELKO KACIN, ponedeljek, 5. oktober 2020

Pripravili smo krajšo anketo, za katero bomo veseli, če si vzamete čas in nas razsvetlite s svojimi odgovori. Med drugim namreč razmišljamo tudi, da bomo začeli dogodke prenašati tudi prek spleta. Zato vas prosimo, da nam predlagate svoje želje, katere glasbenike, gledališčnike in ostale kulturne ustvarjalce bi želeli videti v živo ali prek spleta?

Za vsak predlog bomo veseli, hkrati pa seveda vabimo tudi kulturnike same, da se nam javijo.

Zaradi vladnih ukrepov in priporočenega popisa NIJZ priporočamo nakup izredno omejenega števila vstopnic, prek spleta.

Tudi letos se bliža veseli december in s tem novoletna pred praznovanja, prostore pa seveda oddajamo tudi v preostanku leta. Idej, za katero priložnost lahko najamete kavarno ali večnamensko dvorano je nešteto. Sedaj celo po še bolj akcijsko ugodnih pogojih najema.

Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo na program@cskfp.si ali po telefonu 070.69.00.69. Veselimo se vašega klica!