Koncertni film: IDIOT PRAYER – NICK CAVE sam v Alexandra Palace

Nick Cave / IDIOT PRAYER_LEAD IMAGE_BY JOEL RYAN (1)

Nick Cave sam v Alexandra Palace je bil posnet junija letos na znamenitem prizorišču severnega Londona. Sprva zamišljen le kot spletni koncert je doživel izjemen odziv po celem svetu. Sedaj si ga bodo oboževalci Nica Cava ogledali v kinodvoranah v razširjeni izdaji, z dodatnimi skladbami, ki niso bile del živega prenosa.

En in edini Nick Cave, sam za klavirjem, na velikem platnu.

Intimen večer ob odlični glasbi, edinstvena priložnost, ki je ne smete zamuditi. Koncertni film IDIOT PRAYER – NICK CAVE SAM V ALEXANDRA PALACE bo v četrtek, 5. novembra ob 20:00 v Cineplexxu Celje, Maribor, Koper, Kranj, Murska Sobota in Novo mesto.

Vstopnice že v prodaji.

V koncertnem filmu slišimo skladbe v novih preoblekah od zgodnjega obdobja zasedb Bad Seed in Grinderman, vse do najnovejših iz albuma Ghosteen; Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues in Girl In Amber.

Idiot Prayer je bil posnet v času, ko je Združeno kraljestvo počasi začelo sproščati ukrepe karantene. Zasnovan pa kot reakcija na zaprtje in izolacijo preteklih mesecev. Gre za spomin na čudne in negotove trenutke v zgodovini.

Nastop je posnet v osupljivi dvorani West Hall v prireditvenem centru Alexandra Palace.

Več informacij in nakup vstopnic na: https://www.cineplexx.si/movie/idiot-prayer/

Uradna stran: https://www.idiotprayerfilm.com/