Konec septembra: Mi2 + Lumberjack v Bazenu Kranj

MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)
MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Rock ljubitelji, v koledarju si zabeležite 28. september, ko bo Bazen grmel v rock ritmih! Bazen Kranj obiščejo legendarni MI2, ki s koncertom na Bazenu že korakajo 25. obletnici delovanja naproti.

Prodaja vstopnic:
– 10,00 € – Early Bird vstopnice (RAZPRODANO)
– 13,00 € – Eventim prodajna mesta* (RAZPRODANO)
– 16,00 € – Eventim prodajna mesta* (OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC)
– 18,00 € – na dan dogodka

Za glasbeno skupino Mi2 je delovno leto. Ob številnih koncertih in prvih pripravah na obeleževanje 25-letnice obstoja skupine, ki bo na vrsti prihodnje leto, Mi2 že pridno pripravljajo material za svoj novi studijski album, ki bo luč sveta ugledal skupaj z jubilejem. Kako bo zvenela nova plošča, pa bodo najzvestejši obiskovalci koncertov lahko izvedeli še pred njenim izidom, saj bodo Mi2 nekatere nove skladbe že to jesen začeli izvajati na svojih živih nastopih. Prva takšna priložnost na gorenjskem koncu bo koncert na kranjskem Bazenu, zato vsi neučakani in dobrega žura željni ljudje vabljeni, da se nam pridružite.

Lumberjack je skupina petih mladih fantov, ki poosebljajo rokenrol. Njihovi spevni refreni in mladostna zagnanost so jih pripeljali na številne slovenske odre (Gora rocka, Kolpa music festival, Trnfest, Rocktronica, Groš na ulici), med drugim tudi na oder letošnje Eme. Zaenkrat je bilo za zasedbo najbolj plodno leto 2018, ko so se pridružili glasbenikom pod okrilje založbe Nika, predstavili svoj prvi EP in nato še prvi album Brez nadzora brez morale. Na radijskih postajah ste v zadnjih mesecih zagotovo lahko slišali zadnji singl z albuma, ki nosi naslov Kralj.

Fotografija osebe Klub Bazen Kranj.