Konec avgusta edini večdnevni elektronski festival pri nas letos

Smile festival (Foto: Promo)

Potem ko je v sklopu petih Tuševih tekov barv gostila nekatera največja imena svetovne elektronske, pop in hip hop scene ter postavila Ljubljano na svetovni festivalski zemljevid, je organizacija KO Events v leto 2020 vstopila z novim konceptom Smile Ljubljana. Festival nove generacije boste zaradi korone sicer lahko spoznali šele naslednje poletje, so pa zato prekaljeni ustvarjalci nepozabnih doživetij še enkrat staknili glave in za slovo od letošnjih počitnic zasnovali enkratno štiridnevno specialko, kakršne Slovenija še ni doživela.

V sodelovanju z NIJZ, podporo Mestne občine Ljubljana in Športa Ljubljana ter podjetjem Tuš kot glavnim partnerjem projekta, bo ljubiteljem elektronske glasbe zagotovljena nepozabna, predvsem pa varna zabava. SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION” bo na Letnem telovadišču Ilirija štiri noči, od četrtka, 27. 8., do nedelje, 30. 8, gostil po 500 obiskovalcev, ki jih bodo ob rezidentih zabavali didžeji z največjih svetovnih festivalov.

Zaradi zagotavljanja varnosti bo prizorišče razdeljeno na sektorje po 20 gostov, vsaka vstopnica pa zagotavlja enkratno VIP doživetje: vsi obiskovalci prejmejo nahrbtnik z darili, prostor z mizo za svojo ožjo oz. domačo družbo, vsak sektor bo imel določenega lastnega natakarja in toaletne prostore ter zelo veliko prostora za sedenje in gibanje. Z varnostnimi ukrepi pa bo poskrbljeno za maksimalno varnost udeležencev ob prihodu na prizorišče in med potekom samega dogodka.

Programski nosilec letošnje specialke bo nizozemski prvokategornik FEDDE LE GRAND, serijski ustvarjalcev radijskih in festivalskih hitov, mojster house in EDM ritmov, sodelavec zvezd, kot so Madonna, Shaggy, Coldplay, The Chainsmokers in Ida Corr ter aktualni #30 na prestižni lestvici Top 100 DJs. Le kateri žurer ne pozna njegovih klasik, kot so “Put Your Hands Up For Detroit”, “Let Me Think About It”, “So Much Love”, “Sparks”, “Skank” … 

Asistirala mu bo še ena ljubljenka podalpskih žurerjev, MARI FERRARI. Energična Rusinja z desetletno kariero za gramofoni je že stresla Tušev tek barv, ADE, med mundialom razvnela navijače v Moskvi in Sočiju, prej in potem pa plesišča od Ibize do Azije.

Smile festival (Foto: Promo)

Premierno pa se bo slovenki publiki predstavil MAURICE WEST, multiinštrumentalist (kitara, klaviature, bobni), producent in eden najhitreje vzpenjajočih se mladih didžejev. Za varovanca dueta W&W skrbi agencija Armina van Buurena, podpirajo pa ga tudi mojstri, kot so Tiësto, Hardwell, Steve Aoki, KSHMR. Ob nastopih na Ultri in glavnem odru Tomorrowlanda je zadnji dve poletji pobarval tudi s hitoidnima remiksoma klasik “Everytime We Touch” (Cascada) in “Rhythm Of The Night” (Corona) ter avtorsko petardo “The Kick”.

Vstopnica prodaja Entrio.si: https://www.entrio.si/events?s=smile

Več info na www.TheSmileNation.com