Koncertni video tok #3: HOGMINISTER + SICKBREED

V Kranju (TrainStation SubArt) nadaljujejo z videotokom koncertov preko spleta. V soboto, 30.1.2021, bodo nastopili Hogminister in Sickbreed. Vstopnine ni.

🥁 KONCERTNI VIDEO TOK 3
⏰ KDAJ: 30.1.2021
🌍 LOKACIJA: www.facebook.com/TrainStationSubArt

📌SOBOTA, 30.1.2021

SickBreed
SickBreed je 3-članski kvazi-grunge band iz Ljubljane. Naša besedila vsebujejo teme kot so globalno politično/kulturni pojavi, vedno bolj miopična populacija, odtujenost od današnje družbe, ter kako in kje lahko najdemo svoje mesto v njej. Naš glavni cilj je, da ustvarjamo vedno boljšo glasbo, vendar bomo veseli tudi, če zaradi nas kakšna ovčka pobegne iz ograde. Do zdaj smo izdali 4 music videote (Pink, Separation, The Joy in Deception, Intolerance), en album ”The Joy in Deception”, ter en single ”Nostalgic Analogies”. Band sestavljajo Maks Drobež (Kitara/Vokal), Andraž Leben (Bobni) in Damian Strechi (Bass).

LINKI:
Instagram: https://www.instagram.com/sickbreedband/
Intolerance: https://bit.ly/35WjaQ3
The Joy in Deception: https://bit.ly/2M5ZP8c

Hogminister
Hogminister je band iz Šentjura, ki se je sestavil leta 2017, da bi igral hard rock. In to je tudi tisto, kar Miha Andrenšek (kitar), Luka Logar (vokal in kitara), Maks Ivo Moser (bas) in Filip Eisenkoler (bobni) najbolje počnejo. Zlahka pa bi jih uvrstili tudi med alternativne rokerje z rahlim priokusom progresivnega metala.

Lansko leto so zmagali na jubilejnem desetem natečaju Cityband celjskega Citycentra. Strokovna komisija v sestavi Tone Kregar (Mi2), Rok Drobež (Carpe Diem) in Jani Hace (Siddharta) je za zmagovalca soglasno razglasila skupino Hogminister, ki bi se morala predstaviti na velikem zaključnem koncertu že ob koncu šolskega leta, vendar so ga onemogočile razmere zaradi COVID-19, zato bodo na Krekovem trgu kot predskupina Siddharti predvidoma igrali letos. To pa ni bil edini koncert s Siddharto, ki je bil na žalost odpovedan – z velikani slovenskega rocka bi morali nastopiti na 20. obletnici ŠentRocka. Tradicionalna prireditev je bila enako prestavljena na letošnjo sezono.

V letu 2020 so nastopili še v finalu natečaja ŠouRock v Mariboru in prepričali na ljubljanskem festivalu TrNOVfest. ​Po singlu ‘Hog’ sta sledila ‘Irrelevant’ in ‘Time Machine’.

SPREMLJAJTE HOGMINISTER:
Facebook: https://tinyurl.com/yxj6kop6
Instagram: https://www.instagram.com/hogminister/

LINKI: