Koncert za noč čarovnic: Lumberjack & Joker Out

??????? ?????̌?? ???̌ ? ???? ?? ??????̌? ???? ????????̌? ??????? ????!


*OBVESTILO: KONCERT JE DO NADALJNJEGA ZARADI NEPREDVIDLJIVIH OKOLIŠČIN ODPOVEDAN.


V atriju Celjskega mladinskega centra v soboto, 31. 10. 2020 ob 20.00 uri, prirejajo koncert za noč čarovnic. Nastopili bodo Lumberjack in Joker Out!

VSTOPNINA:
7€ – Vstopnice lahko kupite samo na recepciji MCC Hostla, v obratovalnem času od ponedeljka, 12.10.2020.
Število kart je omejeno, zato si svojo zagotovite prav čas!
______________________________________________________________________
Lumberjack je skupina petih mladih fantov,ki poosebljajo rokenrol. Njihovi spevni refreni in mladostna energija so številnim že zlezli pod kožo.V letu 2018, so se pridružili glasbenikom pod okriljem založbe Nika, predstavili svoj prvi EP in nato še debitantski album Brez Nadzora Brez Morale v razprodanem CSK France Prešeren. Od takrat se s koncerti niso ustavili in jih v dobrem letu imeli preko 80. Ne samo na terenu, prisotni so tudi na radijskih postajah , kjer ste v zadnjih mesecih zagotovo lahko slišali pesmi Kralj ,Čist Vse, Eden tistih, Krik svobode.
_______________________________________________________________________
Skupina Joker Out je nastala maja 2016 in že v istem letu izdala svoj prvi singel »Kot srce, ki kri poganja«. Fantje imajo za sabo že mnogo koncertov na velikih odrih, kot so: Škisova tržnica, Šentrock, Majske igre, Gora rocka, Lent, Urbano dejanje, Zmajev festival…
Septembra 2019 so izdali singel »Gola«, ki je bil nominiran za skladbo leta. Njihov prvi album Umazane misli bi moral iziti 1. aprila 2020. Zaradi trenutnih razmer je bil izid prestavljen.
_______________________________________________________________________
UKREPI ZA ZAJEZITEV VIRUSA COVID-19
Organizatorji upoštevamo veljavno zakonodajo in vse usmeritve Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje širjenja virusa Covid-19.
Število sedišč je omejeno in razporejeno v skladu s sedežnim redom, upoštevajoč varnostno razdaljo v skladu s predpisi NIJZ. Na koncertu žal ne bo mogoča strežba pijače. Prav tako je prepovedan kakršen koli vnos pijače na prizorišče. Obiskovalke in obiskovalce prireditve prosimo, da v zvezi s tem skrbno upoštevate navodila prisotnih varnostnih služb in organizatorja ter da si svoje sedišče zagotovite z nakupom vstopnice.

Organizatorji dogodka:
Celjski Mladinski Center
Klub študentov občine Celje