Koala Voice vs. Matter

Foto: Sasa Huzjak

Vabljeni na obračun domačih težkokategornikov. V ringu Cirkulacije se bosta pomerila Koala Voice in Matter. 18. maja ob 20h v Cirkulacija2 na Tobačni v Ljubljani.

Koala Voice

Po tem, ko so še kot srednješolski bend zmagali na skoraj vseh natečajih so z mešanico rocka, popa, disca, punka in dobro odrsko prezenco pričeli pohod po domačih in tujih odrih: od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve in Liverpoola, do Talina, Varšave in Groningena. Nastopili so tudi pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih, kot so Pohoda Festival, Exit Festival, INmusic festival.

Jeseni 2017 so izdali drugi album Wolkenfabrik, ki ga je produkcijsko zapakiral Danton Supple. V lanskem letu je izšel akustični album Koala Voice:Izštekani, v zadnjih decembrskih dneh leta 2018 pa so “iz zadnjega žepa ponošenih hlač” potegnili album Woo Horsie!

Fotografija osebe Matter.

Matter – Dacho, Tunja, Levanael

Na dan dogodka bo minevalo točno 4 leta odkar je youtube zajela evforija meduz. Od takrat so izdali 3 dolgometražne albume, knjigo poezij, kratki film in številne videospote. Obiskali so vsako rupo v Sloveniji preden se vrnejo na kraj zločina, v Cirkulacijo, kjer so pred leti gostili premiero videospota Safari. Mogoče pa se tudi tokrat obeta premiera kakšnega videospota. Pustite se presenetiti.

Za zabavo po koncertih bo skrbel DJ Gabi1808.
Cene vstopnic:
Earlybird – 8eur – do 26.4.
Predprodaja – 10eur
Na vratih – 13eur

Karte so na voljo na prodajnih mestih Eventima in na povezavi:
https://www.eventim.si/si/vstopnice/matter-vs-koala-voice-ljubljana-cirkulacija-521619/event.html