Koala Voice to soboto z virtualnim koncertom

Skupina Koala Voice (FOTO: Saša Huzjak)
Skupina Koala Voice (FOTO: Saša Huzjak)

Vklopite računalnike in mobitele, ogrejte zvočnike in slušalke – zasavski četverec, ki je že nekaj časa aktiven v Ljubljani, na Balkanu, v Evropi in v svetovnem spletu, se bo ustavil na kavi v njim domači Šiški. Novi časi zahtevajo novo muziko, zato bodo s seboj prinesli tudi material s prihajajoče četrte plošče, vi pa vklopite prenos in uživajte!

Podprite domače glasbenike

Četrta studijska plata je na poti, prvi singel ‘Vertigo‘ pa že izdan. Za Koalami je deset norih let na vajah, v klubih, na festivalih in cesti, ki jih je peljala od ljubljanskih ulic in naše Špil lige do najpomembnejših evropskih festivalov, kot so INmusic, EXIT, Eurosonic Noorderslag, Waves Vienna ipd. Časom primerno bo tokratna koncertna priložnost edinstvena – vizualno privlačna in zvočno ekstatična, kot na tistih dogodkih, ki smo jih bili vajeni še pred kratkim v dvoranah. Ne zamudite je!

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni hibridni koncert potekal le v neposrednem plačljivem prenosu na platformi DICE, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.
Če želite eno izmed kupljenih vstopnic poslati prijatelju/ci, imate to možnost do 2 uri pred začetkom koncerta.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.
*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajočo še bolj podprli.

KDO: Koala Voice
KDAJ: sobota, 23. januar 2021 ob 21. uri
CENA VIRTUALNE VSTOPNICE: 6€