Koala Voice predstavljajo video za Postapokaliptični svet

Koala Voice predstavljajo Postapokaliptični svet

Vabljeni k poslušanju in ogledu videa za skladbo Postapokaliptični svet, ki je del letos izdanega albuma zasedbe Koala Voice, imenovanega Plata.

Pevka in kitaristka Manca Trampuš o skladbi pove: “Ta komad je krik, šus. Medtem ko se besedilo kot neka matra ponavlja in cikla “Mene čisto nič ne skrbi kako bova preživela, v tem postapokaliptičnem svetu, ” glasba postaja čedalje glasnejša, kitare vedno bolj žgejo in bobni vedno bolj razbijajo.”

Avtor besedila Domen Don Holc pa ob izidu skladbe sporoča: “Ostanite močni, ampak nežni”.

Postapokaliptični svet ima tudi svoj videospot, ki ga njegova režiserka in producentka Tanita Rose pojasni: “Ob komadu Postapokaliptični svet začutim mladostniško energijo, upanje in svobodo, po kateri smo v zadnjem letu hrepeneli in med štirimi stenami vsak zase spoznavali, kaj sploh pomeni. Fant in dekle, ki ju spremljamo v videu, v izolaciji na svoj način ustvarjata svobodo, ki jo potrebujeta za preživetje. V ozadju pa ves čas visi podoba utapljanja, ki je kontrast lahkotnosti komada in prispodoba za nakopičene občutke v tako ekstremnih okoliščinah. Stilsko smo si želeli, da bi videospot deloval kot skupek izsekov iz filma, kjer si lahko gledalec sam zamisli celotno zgodbo.”