KLON & Tone Kregar s pesmijo ‘Osamljen volk’

Tone Kregar (Foto Klon 1 Youtube koncertni film)

Predstavljamo vam singel OSAMLJEN VOLK, ki so ga v sodelovanju s TONETOM KREGARJEM iz glasbene skupine MI2 posneli v živo pri zasedbi KLON, in sicer v sklopu koncertnega filma LIVE 1.

Klon & Tone Kregar – Osamljeni volk (Klon 1 live)

“Koncertov res da ni, a ideje se kopičijo! Res radi igramo. Svet še vedno vrti in vrti se naprej, ne nazaj! Potrebno se je kritično izražati, opozarjati na družbene probleme in napake brez strahu pred posledicami. In najpomembnejše, zato ker se DA. Kljub različnim političnim, verskim, filozofskim prepričanjem, smo še vedno sposobni sodelovati in se pogovarjati na kulturni ravni. Ni preprosto ampak se DA!”

Za skupino Klon so stotine ur tuhtanja, priprav, snemanja, miksanja, montaže in ostale post produkcije. Pri produkciji so se zanesli na lastno znanje in izkušnje, se povezali z lokalnimi partnerji in lokalnimi organizacijami. Rezultat njihovega trdega dela je triintrideset minutni glasbeni film.

Kratek pogovor o sodelovanju

Digitalni album KLON 1 ( Spotify, Apple music, iTunes, Amazon music, Deezer, Youtube music, Tidal) vse na enem linku – https://smarturl.it/klon_klon1​
Uradna spletna stran – http://www.klon.si​
Instagram – https://www.instagram.com/klon_music/​
Facebook – https://www.facebook.com/klontheband​
Twitter – https://twitter.com/KLON45718145​

Koncertni film, premierno predvajan v petek 26. februarja.