Klaus Meine (Scorpions) objavil video sporočilo

Klaus Meine (Scorpions) objavil video sporočilo

Klaus Meine, pevec v skupini Scorpions, je 25. maja praznoval svoj 73 rojstni dan. Na Twitterju je objavil sporočilo zahvale za vse čestitke, nekaj pa je povedal tudi o novem Scorpions albumu.

“Živjo, tukaj Klaus Meine. Bila je nora vožnja. Kakšno noro leto. Toda ne želim se pritoževati. Pandemija nam je dala veliko dodatnega časa za pisanje novih pesmi in za povsem nov album. Trenutno smo v postopku mešanja in komaj čakamo, da bomo izdali album, da ga boste lahko slišali.”

“Iz srca bi se vam rad zahvalil,” je nadaljeval. “Hvala za vsa čudovita rojstnodnevna sporočila. Povem vam, resnično, resnično ganljivo je, da se počutite tako blizu vsem vam na skoraj vseh koncih sveta. Najlepša hvala za vso ljubezen in podporo v vseh teh letih. Bila je dolga, dolga pot.”

“Zaradi pandemije je bil nastop v Las Vegasu na žalost spet preložen in glede tega ne moremo storiti popolnoma ničesar. Ampak dobra novica je, da Las Vegas še vedno stoji in da bomo mesto greha razburkali marca prihodnje leto. Tako zelo se veselimo, da vas bomo leta 2022 nekje na nastopu videli in prepričan sem, da bo zelo čustveno. Do takrat pazite nase in bodite zdravi. Radi vas imamo. ”