Kino Šiška napoveduje še zadnji štream!

Kino Šiška - Štream

S cmokom v grlu v Kinu Šiška napovedujejo še zadnji štream. Slednjega v Šiškinem slogu zaključujejo z enim največjih odkritij letošnjega MENTa, nalezljivo domačo funk-jazz megasilo pijammies! Fantje preigravajo fuzijo jazza, funka in fusiona, ki se napaja tako pri legendarnih Weather Report kot pri aktualnih Snarky Puppy. Skočite v svoje pižame, natočite si kozarec mleka in še poslednjič zaplešite Zoomov ples.

Kako pa kaj ta teden?

Jutri na vabilo organizatorja koncertov za introvertirance ŠKUC KSB prihajajo domaćice The Canyon Observer, ki že leta lomijo glasilke nedolžnih ojačevalcev s svojo zvočno mešanico atmosferike in špeha, ki useka kot tornado ocvirkov direkt v žilo. Če so lahko pred leti osvojili Kubo, bodo tudi štream! V soboto pa se ob 20.00 priključite na štream in poglejte mlade nadobudne glasbene sile v drugem polfinalnem večeru Špil lige; nastopili bodo JAJA BOJZDeBeat in Manifest.

Kaj pa, ko bo štreama konec?!

Javimo v sredo, 17. junija. Dobro bo.

Če imate nekaj minut časa …

… bi vas prosili, če izpolnete anketo o vračanju na prizorišča kulturnih dogodkov. Hvala.

Vsi v prvo vrsto, vsi na štream!

Spored interaktivni spletnih prenosov koncertov in plesnega dogodka:
četrtek, 11. junij ob 21.00 – THE CANYON OBSERVER / ŠKUC KSB
sobota, 13. junij ob 20.00 – ŠPIL LIGA – drugi polfinalni večer z JAJA BOJZ, Manifest, DeBeat
torek, 16. junij ob 21.00 – PIJAMMIES

*Vsak koncert bo imel posebno ID številko. Za ogled koncerta “iz prve vrste” boste morali na svojo napravo (računalnik, tablico, telefon) naložiti Zoom aplikacijo. Za ogled koncerta se lahko prijavite tudi pod izmišljenim imenom, prav tako ni potrebno prižgati videa. Posnetki koncertov in dogajanja bodo kasneje javno objavljeni tudi na YouTube kanalu Kina Šiška.