Kevin Koradin gre tokrat na ‘Vse ali nič’

Kevin Koradin (FOTO: Maj Valerij)
Kevin Koradin (FOTO: Maj Valerij)

Kevin Koradin, priljubljen slovenski glasbenik, avtor številnih uspešnic, po uspehu zadnjega singla ‘Visoko‘ predstavlja novo glasbeno zgodbo ‘Vse ali nič‘.

Povratek k rock, blues in country koreninam

Z novim singlom se primorski glasbenik vrača k svojim rock, blues in country koreninam, vse skupaj pa je začinjeno s Kevinovo karakteristično moderno produkcijo.

Kevin je tokrat posnel tudi video za skladbo 'Vse ali nič'. (FOTO: Maj Valerij)
Kevin je tokrat posnel tudi video za skladbo ‘Vse ali nič’. (FOTO: Maj Valerij)

‘Pesem govori o izgubi vrednot, o malih ljudeh ujetih v svetu, v katerem človek ne pomeni nič. Skladba je tudi osebno izpovedna saj govori o moji osebni borbi, ki sem jo bil dolga leta še kot vodja skupine Tide, da sem se prebil skozi vse temne plati in zanke rock’n’rolla, da sem to preživel in da sem danes lahko tu, kjer sem, kot nov človek na novi poti, novim uspehom naproti,’ je o novi skladbi povedal Kevin Koradin in nadaljeval o zgodbi videa: ‘Želel sem pa tudi opozoriti na to, da čedalje bolj izgubljamo svojo identiteto in kulturo, da se poceni prodajamo “hudiču”, simbolično mišljeno in povedano, zato sem k projektu povabil več prijateljev glasbenikov in estradnikov, zelo različne starosti, ki so sodelovali kot akterji v mojem videu in tako bomo to močno sporočilo pesmi skupaj ponesli naprej do poslušalcev.’

Pri ustvarjanju video zgobe so sodelovali: Marko Vuksanović (skupina Avtomobili), Simon Vadnjal (voditelj), Tamara Goričanec, nekdanji minister za promet in glasbenik Patrick Vlačič, Pero Lovšin, Oriana Girotto, Anja Pavlin-Indigo, Peter Hudnik (skupina King Foo), Žiga Rustja, Jure Lesar, Samo Budna in Maj Valerij.

Zakaj se je odločil za tovrsten nabor gostujočih oseb, je Koradin povedal: ‘Želel sem sodelovanje z uspešnimi ljudmi različnih starosti, ki so z mano vpeti v ta medijski svet. Želel sem predstaviti imena, ki odlično opravljajo svoje delo in so moji prijatelji. Predvsem pa sem želel predstaviti mlade upe in talente, kot so, Tamara, Anja, Jure Lesar, Žiga Rustja. Tako sem v videu zajel glasbeno zgodovino, sedanjost in njeno prihodnost.’

Pri ustvarjanju videospota je Kevin Koradin sodeloval, tako kot pri videu ‘Visoko‘ s prijateljem Majem Valerijem. Tokrat so video snemali na ulicah slovenske prestolnice kar štiri zaporedne dni v decembrskem minusu.