Kalamari z novim poletnim videospotom

Skupina Kalamari

Kalamari nam za poletno popestritev pripravljajo svež in atraktiven VIDEOSPOT, katerega snemanje so zaključili včeraj, v poznih večernih urah.

Video so pripravili za skladbo “Z mano se ne da”, katero bodo predstavili 14. Julija na letošnjih Melodijah Morja in Sonca, kjer so Kalamari že stalnica  Primorskega festivala. Pesem je nastala izpod peresa Draga Misleja – Mefa, uglasbil je pevec in frontman Darjan Gržina, za aranžma pa je poskrbel ustanovni član in kitarist Matjaž Švagelj.

Kadre so ustvarjali v idiličnem Italijanskem “Portopiccolu”, kjer so pričarali pristen Sredozemski “feeling”, seveda pa ni šlo brez kamere tudi na domačem Krasu.

Za izvedbo videa so Kalamari izbrali mladega in perspektivnega režiserja Lenarta Kobala, kateri jim je z njihovo pomočjo izdelal scenarij primeren skladbi. Kot pomoč v obliki statistov so se jim pridružili še Kristjan, Tina, Teja, Petra in ostali.

Poletje je za Kalamare bolj delovno kot ostali letni časi, saj sedaj največ nastopajo na odprtih odrih Slovenske obale in severne Primorske, pa še priprave na MMS 2018 jim vzamejo veliko časa, saj se redno dobivajo na vajah in sestankih. Studio je v toplih mesecih zadnji na vrsti, čeprav obljubljajo nov album že letošnjo Jesen, nov videospot pa si bo moč ogledati takoj po Portoroškem festivalu. Vedno pa boste na tekočem, če spremljate njihov Facebook profil.