Judas Priest ob 50. obletnici morda celo v prvotni postavi

Rob Halford je velik ljubitelj mačk.(FOTO: Janez Pelko)
Rob Halford (FOTO: Janez Pelko)

Legendarni angleški heavy metalci Judas Priest bodo prihodnje leto praznovali 50. obletnico delovanja, kar bodo proslavili s številnimi koncerti po Evropi.

Tokrat se bodo ustavili tudi v Ljubljani

Že oktobra je frontman Rob Halford namignil, da bodo ob častitljivi obletnici poskrbeli za številna presenečenja. V nedavnem intervjuju za radijsko postajo New York’s Z93 pa je Halford še prilil olje na ogenj. Na vprašanje, ali bi se lahko zgodilo, da bi zasedbo Judas Priest prihodnje leto videli v prvotni postavi, je namreč dejal: ‘To je dobro vprašanje. Kot vse v rock and rollu. Všeč mi je kaos, ki obkroža rock and roll. To je zame vse. Tu ne bi smelo biti zakonov, predpisov ali omejitev. S Priesti se lahko zgodi vse. Torej, imejte odprte oči in bodite pozorni, še posebej, ko bomo igrali v živo. Torej, vse je odprto.’

Judas Priest bodo z evropsko turnejo začeli 30. maja v Helsingih na Finskem in zaključili 9. avgusta v Angliji. Da so še vedno prvokategorniki v svojem žanru, pa se boste lahko prepričali 14. julija 2020 v dvorani Stožice.

Vstopnice za koncert lahko kupite TUKAJ.