Jonathan Davis kot negativec v filmu The Devil’s Tree

Jonathan Davis kot negativec v filmu The Devil's Tree
Jonathan Davis - foto: Medios y Media/Getty Images

Frontman skupine Korn, Jonathan Davis, bo igral negativca v novi grozljivki The Devil’s Tree. Davis v filmu igra vlogo lika The Pet, ki v ubijanju ljudi najde neskončno veselje.

Produkcija filma The Devil’s Tree se je začela že leta 2013 in se je pred zaključkom naletela na številne ovire. Film je režiral in koproduciral Joshua Petrino, ki je naredil tudi vizualne učinke filma. Njegove zasluge pri delu vključujejo tudi TV serija Wilfred in filma Split in Contracted.

“Po obisku znamenitega drevesa, za katerega se govori, da je vrata v pekel, skupina prijateljev priredi hišno zabavo, na kateri brez pojasnila ugotovijo, da se duševno ne morejo prisiliti, da bi odšli,” piše v povzetku filma. “Kmalu po tem razkritju se za njih začnejo muke in poboji s strani nadnaravnega morilca z izkrivljenim sadističnim smislom za humor.”

“Jonathan je kot zlobnež opravil neverjetno delo,” se veseli Petrino. “Res nam je pomagal ustvariti nepozaben lik in bilo je zelo zabavno delati z njim. Bil je kot nalašč za vlogo. Produkcijo smo začeli leta 2013 in smo imel na svoji poti neskončno veliko ovir. Film se je precej spremenil od takrat, ko smo začeli, zdaj pa smo ga pripravljeni začeti predvajati. Iskreno povedano, ta film ni za vse, a če so vam všeč stvari, kot so Clerks, Hatchet, The Devil’s Rejects, It’s Always Sunny in Philadelphia ali Terrifier Damiena Leoneja – je verjetno za vas.”

Davis dodaja: “Josh me je prosil, da bi sodeloval pri filmu. Menil je, da je to kul ideja. In na koncu se je to res zgodilo. Vse o ubijanju lika The Pet je smešno, film je samo ena temna komedija.”

Na spletu se je pojavil tudi insert iz filma The Devil’s Tree, ki si ga lahko ogledate spodaj in si ustvarite svoje mnenje o filmu.

Uradni datum izdaje filma The Devil’s Tree še ni znan, a IMDb poroča, da je film v fazi postprodukcije.