Jonathan Davis iz Korn pozitiven na COVID-19

Jonathan Davis iz Korn pozitiven na COVID-19

Pri skupini Korn so potrdili, da je pevec Jonathan Davis pozitiven na COVID-19, zaradi česar je skupina prisiljena, da preloži več koncertov.

Šest datumov je bilo prestavljenih za konec septembra ali v začetku oktobra, dva koncerta pa so morali dokončno odpovedati zaradi sporov glede načrtovanja nadomestnih datumov.

Konec tedna so pri skupini Korn razkril, da so v ekipi Korn zaznali pozitiven primer COVID-a in posledično preložili njihov sobotni koncert v Scrantonu v Pensilvaniji. V izjavi je skupina dejala: “Resnično cenimo vašo potrpežljivost pri načrtovanju naslednjih korakov za našo turnejo. V soboto smo prejeli žalostno novico, da je bil Jonathan pozitiven na COVID, zato je bilo potrebno koncert v zadnji minuti odpovedati. Zaradi njegovega pozitivnega testa moramo prestaviti tudi nekaj naslednjih koncertov. Kot vedno je naš primarni cilj zagotoviti varnost vseh vpletenih, zato je to nekaj, kar je treba storiti.”

“Kar se tiče Davisovega zdravja, so nadaljevali pri Korn: “Jonathanovo razpoloženje je dobro, zdaj pa počiva in okreva. Zaradi vseh okoliščin smo tako kot vi tudi mi razočarani, vendar bomo vse skupaj preboleli in komaj čakamo, da se vidimo, ko se vrnemo.” Na koncu je skupina še izjavila: “Zahvaljujemo se vam vsem za ljubezen in podporo!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korn (@korn_official)