Jonatan Haller, Dvided21 in Satturday z novim videom ‘River’

Skupina je pred dnevi izdala prvi skupni glasbeni izdelek, singel ‘RIVER’. ‘Komad je v angleškem jeziku, a to ne pomeni, da nas zanima samo ta jezik! Z glasbeno zvrstjo in jezikom si ne belimo glav!” si piše popotnico skupina dvajsetletnikov. “Morda naslednji projekt naredimo v katerem od afriških jezikov,” se šalijo, ko potrdijo, da sodelovanja s tem projektom ne bodo zaključili. Všeč jim je tudi slovenščina: “V to vodo smo skočili brez omejitev in definicij.’

 

KDO SO JONATAN HALLER, DVIDED21 in SATTURDAY?

Vokalist Jonatan Haller Pereira prihaja s Portugalske, a v genih nosi tudi Afriko, Azijo in Slovenijo. Domači gledalci se ga spomnijo kot finalista v televizijski oddaji Slovenija ima talent in glasbenega sodelavca Nike Zorjan v singlu Luna. Haller trenutno živi in ustvarja v Ljubljani.
Pod glasbeno avtorstvo in video produkcijo se v trojcu podpisujeta še SATTURDAY (Ljubljančan Satja Medvešek) in DVIDED21 (Zagorjan Jernej Drnovšek).

 

 

S SINGLOM TUDI VIDEO

JonatanJernej in Satja so glasbeno delo nadgradili z izvrstnim video izdelkom v lastni režiji. Tudi tu so stremeli k širini: zgodba raziskuje človekovo potovanje po podzavesti, v scenarij pa so vključili glasbene prijatelje in plesalce z vseh koncev sveta; iz NigerijeTunizijeBalkana in Brazilije. “Sodelovanje in solidarnost sta vedno ključ do uspeha!” trdijo ustvarjalci.

Jonatan HallerDvided21 in Satturday poleg priprave novega materiala načrtujejo tudi žive nastope.