John F. Doe najavljajo album ‘Druga stran’

Skupina John F. Doe. (FOTO: Libertà infinita)
Skupina John F. Doe. (FOTO: Libertà infinita)

Blejski rockerji John F. Doe so s singlom ‘Puščava‘, ki je izšel v mesecu februarju, že napovedali izid težko pričakovanega in nekoliko drugačnega albuma z naslovom ‘Druga stran‘.

Album bo ohranil rockersko energijo

Kot razkrivajo John F. Doe, bo novi album ohranil značilno surovost in rockersko energijo, ki smo ju vajeni od prej, hkrati pa bo ‘Druga stran‘, skladno z naslovom, predstavila njihovo drugo plat. Na drugem albumu se bodo namreč predstavili s skladbami v slovenskem jeziku.

Album, ki obljublja tudi nemalo presenečenj, bo izšel v petek, 26. aprila. Na ta dan pa ga boste imeli priložnost tudi slišati v živo. John F. Doe bodo svojo ‘Drugo stran’ predstavili v Centru slovanskih kultur France Prešeren v Ljubljani.

John F. Doe (Foto: FB dogodek)

Fantje imajo med ustvarjalci in znanimi obrazi tudi mnogo prijateljev, s katerimi sodelujejo in ki podpirajo njihovo ustvarjanje. Izid albuma bodo tako z njimi praznovali glasbeni humoristi Drhall, kot gosta se jim bosta na odru pridružila tudi Peter Dekleva, ki je pri albumu sodeloval kot producent, in saksofonist Tadej Šepec, dogodek pa bo povezovala lepa voditeljica Tara Zupančič.

Vstopnice so že v prodaji in si jih lahko priskrbite tukaj, album pa lahko naročite tukaj.