Jaša Šaban predstavlja nov singel z naslovom ‘Roka v roki ‘

Jaša Šaban - Roka v Roki (Foto: Matej Pirkovič)

Po uspešnem prvem singlu z naslovom ‘Zadnji song’ se Jaša tokrat predstavlja z navdihujočo pesemijo ‘Roka v Roki’.

Skladba govori o tem, da ni pomembno, v kakšnih časih smo se znašli, ampak s kom smo se tam znašli.  In ko nas  je skupaj več,  “zmoremo še dlje”.

“Je premajhno še vesolje, ko čas se ustavi z mojo roko v tvoji roki” prepeva mladi Ljubljančan, ki se je kot izvajalec podal na samostojno glasbeno pot.

Naj spomnimo, mnogi ga poznajo kot pevca pri skupinah Top Stripper in Stray Train, ali pa po uspešni zgodbi na resničnostnem šovu Slovenija ima talent, kjer ga je zlati gumb žiranta Branka Čakarmiša ponesel naravnost v finale oddaje. Kot pevec slovi po izjemno močnem in čustveno nabitem vokalu, kakršnega pri nas še ni bilo.

Avtorji pesmi so prekaljeni glasbeniki in stari znanci radijskih frekvenc, Aleš Marjetič, Cherie Lucas Marjetič in Tadej Košir, ekipa, ki stoji že za prvim singlom mladega pevca in marsikatero uspešno skladbo v slovenskem glasbenem prostoru.

Pravijo, da z Jašo odkrivajo zvok ameriškega Nashvilla, ki ga označuje organski zvok kitar in ostalih inštrumentov, pri čemer pa brez dobrega vokala v ospredju ne dobiš željenega rezultata.


CREDITS:
Vokal: Jaša Šaban
Kitare: Aleš Marjetič, Tadej Košir
Bas: Anže Langus Petrović- Dagi
Bobni: Jure Rozman
Spremljevalni vokali: Cherie Lucas Marjetič, Aleš Marjetič, Tadej Košir, Jaša Šaban
Avorji glasbe in besedila: Aleš Marjetič, Cherie Lucas Marjetič, Tadej Košir, Jaša Šaban
Producent: AL3SH
Snemano v: Penrose Studio, Voodoo Doll studio, Chess studio
Foto: Matej Pirkovič