JAN PLESTENJAK za dan žena pri vas doma! Live stream koncert!

Slovenski izvajalec, ki turnejo za turnejo polni največje koncertne dvorane in je avtor več kot 25 hitov bo 8. marca 2021 po enoletnem premoru izvedel ekskluzivni online koncert s svojo spremljevalno skupino. Obeta se nam posebno intimno doživetje z Janom Plestenjakom, ki ga boste lahko spremljali iz domačega kavča.

Vstopnice v prodaji preko spletne strani Eventim, Petrol, Omv, Trafike3dva, Pošta Slovenije.

Facebook dogodek


Koristne informacije:

Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer. Udeleženci boste povezavo prejeli na osebni e-mail naslov, ki ste ga navedli ob nakupu. V primeru, da sporočila ne najdete, prosim preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi mapi neželena pošta in mapo promocije. Povezava je unikatna in vezana na vaš e-mail naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi. V primeru, da boste povezavo delili naprej, dogodka sami ne boste mogli spremljati. Če za dostop do internetnega omrežja uporabljate storitev VPN, vam priporočamo da storitev pred dostopanjem do platforme izklopite, ali pa do platforme dostopate preko drugega omrežja, ki ne uporablja VPN storitve.

Za nemoten ogled koncerta in v izogib prekinitvam priporočamo, da med ogledom koncerta uporabljate kabelsko povezavo do vašega omrežja. Video vsebina je predvajana v najboljši možni kvaliteti vendar se prilagaja hitrosti in stabilnosti povezave končnega uporabnika. Priporočena hitrost (download) povezave spletnega omrežja za nemoten ogled v HD kvaliteti je 5Mbps.