Jack in Lisa Osbourne se ločujeta

Lisa in Jack bosta nadaljevala kot prijatelja. (FOTO: YouTube)
Lisa in Jack bosta nadaljevala kot prijatelja. (FOTO: YouTube)

Jack in Lisa Osbourne sta spregovorila o svoji odločitvi, da se po šestih letih zakona ločita in vsak odide svojo pot dalje … Vseeno pa sta se odločila, da bosta ostala v prijateljskem odnosu in skupaj vzgajala otroke.

 

Podala sta skupno izjavo glede ločitve

32- letni sin Ozzyja Osbourna in njegova 31- letna žena sta v petek zvečer preko Instagram profila podala skupno izjavo o ločitvi, in sicer to se je zgodilo po tem, ko je Lisa vložila zahtevek za ločitev.

Zapisala sta:
‘Zdravo! Novica o najini ločitvi je bila verjetno majhen šok za vse. A rada bi samo nekoliko očistila ozračje in z vami delila, kaj se dogaja. Torej, kot prvo in predvsem še vedno ljubiva drug drugega. Najina družina je najbolj pomembna stvar v najinem življenju in poskusila sva vse mogoče vsa ta leta, da bi zakon deloval. V tem trenutku je za družino najboljše, da se ločiva v ljubečem odnosu in ostaneva najboljša prijatelja, ki skupaj vzgajata najine otroke. Za nama je sedem prekrasnih let kot par, napolnjenih z najbolj neverjetnimi trenutki, in za to bova večno hvaležna drug drugemu. Imava 3 prekrasne otroke, ki jih ceniva bolj kot karkoli. Razočarana sva, vendar sva prepričana, da bova še naprej razvijala svoj odnos kot starša in najboljša prijatelja. Z veliko ljubezni, Jack in Lisa.’

Skupna izjava Jacka in Lise. (FOTO: Instagram)
Skupna izjava Jacka in Lise. (FOTO: Instagram)

Lisa Stelly Osbourne je zahtevek za ločitev vložila v Los Angelesu, kot razlog pa navedla nezdružljive razlike. Datum ločitve je navedla kot 4. maj. Lisa je še zaprosila za skupno pravno in fizično skrbništvo nad svojimi otroki.

Par ima skupaj 3 otroke in sicer 6- letno deklico Pearl Clementine, dveletno hčerko Andy Rose in pa trimesečno punčko Minnie Theodora.

Jack in Lisa sta se poročila leta 2012, le leto kasneje pa jo je doletel prvi udarec, ko je Lisa imela spontani splav. To pa ni bil edini udarec za družino, v tistem obdobju sta se morala zakonca soočiti tudi z Jackovim zdravstvenim stanjem, diagnosticirali so mu namreč multiplo sklerozo.